- 11,864
- 10,458
- 113
bol şanslarBunuda oynamıştım iyi aldık da öncesinde boston yedi sizin sinerjiye güveniyoruz beyler
bol şanslarBunuda oynamıştım iyi aldık da öncesinde boston yedi sizin sinerjiye güveniyoruz beyler
Erhan küs müydü senle@Erhan2121 barıştık mı kral ?
Bol şansBunuda oynamıştım iyi aldık da öncesinde boston yedi sizin sinerjiye güveniyoruz beyler
Kusmuyduk puqhq@Erhan2121 barıştık mı kral ?
Bir ara adres istiyorduk 🤣🤣Kusmuyduk puqhq
Bol şansBunuda oynamıştım iyi aldık da öncesinde boston yedi sizin sinerjiye güveniyoruz beyler
konum atmaktan zarar gelmezBir ara adres istiyorduk 🤣🤣
Küssün sandım bende kğsecektim bol şansı geri alacaktım puajahwKusmuyduk puqhq
41 kalmışBunuda oynamıştım iyi aldık da öncesinde boston yedi sizin sinerjiye güveniyoruz beyler
Hele gelsin dostBeyler ilk defa yapıyorum kusura bakmayın bir sürü bildirim geliyor telefonla zor oluyor umarım 3-5 kişiye yardımım dokunur
Sen dünkü arkadastin tm şimdi hatirladim iki kelam ettik sadece ardından konudan ban yedim zaten pauahBir ara adres istiyorduk 🤣🤣
İstesin galiba kolay gelsinBeyler ilk defa yapıyorum kusura bakmayın bir sürü bildirim geliyor telefonla zor oluyor umarım 3-5 kişiye yardımım dokunur
Dokunur dokunur sen merak etme kardeşim biz sana yardımcı oluruzBeyler ilk defa yapıyorum kusura bakmayın bir sürü bildirim geliyor telefonla zor oluyor umarım 3-5 kişiye yardımım dokunur
KatılıyorumBi şans verin görün kardeşim
108 var 11:45 varBeyler ilk defa yapıyorum kusura bakmayın bir sürü bildirim geliyor telefonla zor oluyor umarım 3-5 kişiye yardımım dokunur
Düşüncen yeterli dostBeyler ilk defa yapıyorum kusura bakmayın bir sürü bildirim geliyor telefonla zor oluyor umarım 3-5 kişiye yardımım dokunur