- 11,447
- 10,068
- 113
49.5 ü alacaktım çeyrek aldırmadı yüksele yüksele 55 oldu bende ordan alt aldım çıldırmalıkAlt dersin ust olur ust dersin alt olur oyuncu bahsi dışında bu nba den kazanmak çok zor artik
49.5 ü alacaktım çeyrek aldırmadı yüksele yüksele 55 oldu bende ordan alt aldım çıldırmalıkAlt dersin ust olur ust dersin alt olur oyuncu bahsi dışında bu nba den kazanmak çok zor artik
Boston bu kuponuda görür şimdi
görmesse onundaBoston bu kuponuda görür şimdi
Bolsanslar
Dost futbol oynasayfim illa erken olması şart değil yarın öğlen bile olsa olur Yeter ki kaybetmeya hepsinde lmit var 20 tl limit ne abi hiçbir bahsi kabul etmiyor kural dışı sayarsada sayar yapacak bişi yok aynı maça aldım başka maça limit yok
Ust desen 55 de birakirlardi boston bu per 40 atmazsa iyi49.5 ü alacaktım çeyrek aldırmadı yüksele yüksele 55 oldu bende ordan alt aldım çıldırmalık
valla futbolda da limit var oynatmıyor hiçbirine hepsini denedim 20 kez kupon yaptım hep limitliDost futbol oynasayfim illa erken olması şart değil yarın öğlen bile olsa olur Yeter ki kaybetme
Bol şans
bu sefer 35 atarBoston atmaması lazım
Neyse nasip artıkvalla futbolda da limit var oynatmıyor hiçbirine hepsini denedim 20 kez kupon yaptım hep limitli