- 10,791
- 9,432
- 113
eyvallah canlar anlayışınız için teşekkür ederim. adamsınız sayısaldan zengin olursam hepinize 100k verecem lan
valla fatura duruyor 5900 riske atamıyorum. şimdi 1 kişye roll açtırayım. kalanın üstüne tamamlamaya çalışacamhedefe ulaşmadık zaten hedef 16k![]()
inşallah dost o günleride görürsün umarımeyvallah canlar anlayışınız için teşekkür ederim. adamsınız sayısaldan zengin olursam hepinize 100k verecem lan
Yemeye ekmek yok dost . Biraz acele eder misin zengin olman içineyvallah canlar anlayışınız için teşekkür ederim. adamsınız sayısaldan zengin olursam hepinize 100k verecem lan
Kral seç gitsin kimse Gönül koymaz bence .koca koca adamlarizşimdi birkişiyi nasıl seçecez burdakiler için bu konu altında roll yapsın olurmu 2 adım atsa burdakilerle bölüşse
O daha iyi olurşimdi birkişiyi nasıl seçecez burdakiler için bu konu altında roll yapsın olurmu 2 adım atsa burdakilerle bölüşse
odaa olur dostşimdi birkişiyi nasıl seçecez burdakiler için bu konu altında roll yapsın olurmu 2 adım atsa burdakilerle bölüşse
Beni séç hikiii 😁😁😁şimdi birkişiyi nasıl seçecez burdakiler için bu konu altında roll yapsın olurmu 2 adım atsa burdakilerle bölüşse
seç beni 2 adım da 10 katına çıkalım akjsfakjfşimdi birkişiyi nasıl seçecez burdakiler için bu konu altında roll yapsın olurmu 2 adım atsa burdakilerle bölüşse
Bana uyar dosto zman akgül sen yap ilkde sen gelmişsin konuya kimse alınganlık yapmasın o zman. çekim gelsin trx alırım senden 500 atayım. burda 1 adım at arkadaşlarla şans parası şeklinde bir organizasyon yapın olmadı. 4-5 kişi 200 şer alırsınız olurmu ?
hadi akgüll 100 oran basta kurtar bizi sdaakdsakao zman akgül sen yap ilkde sen gelmişsin konuya kimse alınganlık yapmasın o zman. çekim gelsin trx alırım senden 500 atayım. burda 1 adım at arkadaşlarla şans parası şeklinde bir organizasyon yapın olmadı. 4-5 kişi 200 şer alırsınız olurmu ?
Dur gaza getirme 😂hadi akgüll 100 oran basta kurtar bizi sdaakdsaka
Olur gönder yapalımşimdi birkişiyi nasıl seçecez burdakiler için bu konu altında roll yapsın olurmu 2 adım atsa burdakilerle bölüşse
Uygundur dost diğer dostlara uyarsao zman akgül sen yap ilkde sen gelmişsin konuya kimse alınganlık yapmasın o zman. çekim gelsin trx alırım senden 500 atayım. burda 1 adım at arkadaşlarla şans parası şeklinde bir organizasyon yapın olmadı. 4-5 kişi 200 şer alırsınız olurmu ?
✅Uygundur dost diğer dostlara uyarsa
yess 🤪Uygundur dost diğer dostlara uyarsa