- 11,592
- 10,600
- 113
moladan sonra duruldu oyun şut yok daha yattı bu süre kalmadı
Gelecekmoladan sonra duruldu oyun şut yok daha yattı bu süre kalmadı
İki kuruş kazandık milletin gözüne battık reşad laMilletin kanını emdin sal artık milleti
Rol açma boşver değmezİki kuruş kazandık milletin gözüne battık reşad la
YokMilletin kanını emdin sal artık milleti
Daha 2saat önce adama saygısız diyordun roll için gönderecem diyip gondermiyenler diye ne çabuk döndünRol açma boşver değmez
Ne yok kardeşim ne yok!!! Çok merak ediyorum dm den ne yazdın hadi söyle bakalım
Kime ne yazdım anlamadımNe yok kardeşim ne yok!!! Çok merak ediyorum dm den ne yazdın hadi söyle bakalım
Muroya sor bakalım göndermemiş miyim lafını bilip de konuşDaha 2saat önce adama saygısız diyordun roll için gönderecem diyip gondermiyenler diye ne çabuk döndün
Ben lafımın arkasındayım birader ruh hastası mısın sen. Bu söylediğim şey ile rol açma dediğim şeyin ne alakası var. Ben açılan rolde konu içinde isimlerin yazılması gerektiğini düşünüyorum yazmayanda saygısızlık yapıyor bana göre. Ha bana görede bu forumda da rol açılmaz çünkü kimseyi memnun edemediğin gibi burayı gelir kapısına döndüren yamyanlarla doluDaha 2saat önce adama saygısız diyordun roll için gönderecem diyip gondermiyenler diye ne çabuk döndün
Adama ne yazdın dm den ne için dm bak dedinKime ne yazdım anlamadım
Kendini ırgatcı belliyorBen lafımın arkasındayım birader ruh hastası mısın sen. Bu söylediğim şey ile rol açma dediğim şeyin ne alakası var. Ben açılan rolde konu içinde isimlerin yazılması gerektiğini düşünüyorum yazmayanda saygısızlık yapıyor bana göre. Ha bana görede bu forumda da rol açılmaz çünkü kimseyi memnun edemediğin gibi burayı gelir kapısına döndüren yamyanlarla dolu