- 56,719
- 16,624
- 113
😁😁😁😁😁😁😄Daha güzel dövmelerimde var hwhw
😁😁😁😁😁😁😄Daha güzel dövmelerimde var hwhw
Smdi mac bitmesi beklicwzoh attı
bidaha uzar bu bizde öyle bi şns varSmdi mac bitmesi beklicwz
Hikmet baba rol tesisleri 😁😁yok atmasaydı ben kendimi atacaktım camdan aşağı
Kardeşim senin yerinde olsam zirvede bırakırdım hwhehyok atmasaydı ben kendimi atacaktım camdan aşağı
Son adım gelsinbidaha uzar bu bizde öyle bi şns var
zirve burasımı 29k kaybettim bugün. son kurşunum başarmam lazım yoksa 1 ay dayanamamKardeşim senin yerinde olsam zirvede bırakırdım hwheh
Prensesi kurtaralımSon adım gelsin![]()
son adıma çok var dahaSon adım gelsin![]()
Ooohh beBende rahatladım
Prensin erkeği tutsakPrensesi kurtaralım
Valla ben varken mümkün kral bugün bi roll açtım tennis maçı yağmurdan durdu. Sonra sahaya çıktılar 15dk ısınma hareketi yaptılar sonra yine yağmur yağdı, yarına ertelendi maçbidaha uzar bu bizde öyle bi şns var
şuan won sadece kupon sonuçlanması uzar. keyfine bak kral ahahaValla ben varken mümkün kral bugün bi roll açtım tennis maçı yağmurdan durdu. Sonra sahaya çıktılar 15dk ısınma hareketi yaptılar sonra yine yağmur yağdı, yarına ertelendi maçistersen ben çıkayım
![]()
Kupon sana ısınamadı 😁Valla ben varken mümkün kral bugün bi roll açtım tennis maçı yağmurdan durdu. Sonra sahaya çıktılar 15dk ısınma hareketi yaptılar sonra yine yağmur yağdı, yarına ertelendi maçistersen ben çıkayım
![]()
EvetCidden hedef 25 bin mi
Son adım ne zaman gelirşuan won sadece kupon sonuçlanması uzar. keyfine bak kral ahaha
evet 4 adımlık canı varCidden hedef 25 bin mi