- 10,874
- 9,574
- 113
kayıp bonusu yükseltmeye geldim biraz sakinledim. riskli başlıyacaz umarım başarırız..
dortmund ortaya ilk yarı 0.5 alt bastım geliyorum
Bol şanslar Hikmet abikayıp bonusu yükseltmeye geldim biraz sakinledim. riskli başlıyacaz umarım başarırız..
Bol şans açlık varkayıp bonusu yükseltmeye geldim biraz sakinledim. riskli başlıyacaz umarım başarırız..
Bol şans bu sefer olsunkayıp bonusu yükseltmeye geldim biraz sakinledim. riskli başlıyacaz umarım başarırız..
Bol şanskayıp bonusu yükseltmeye geldim biraz sakinledim. riskli başlıyacaz umarım başarırız..
Bol şanslarsinirden kasayı bile doğru yazmamışız
Bol bol şanslar Hikmetkayıp bonusu yükseltmeye geldim biraz sakinledim. riskli başlıyacaz umarım başarırız..
Kurusinirden kasayı bile doğru yazmamışız
Sakin kal kazanmanın anahtarı sakin kalmak dost taktik veriyorum gözlerini kapa 10 a kasar say derin nefes alıp olay tamamdırsinirden kasayı bile doğru yazmamışız
Ms 1.5 alt bile bitebilir kendi görüşümmaç çok hareketli ilk adımdan paket olacaz galiba alıştık zaten
Gel gel yapıyorlar maç boyu gol çıkmaz maçtamaç çok hareketli ilk adımdan paket olacaz galiba alıştık zaten
bana ilk yarı atmasınlar yeter dost. uzarız burdan başka maçlaraMs 1.5 alt bile bitebilir kendi görüşüm
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63kayıp bonusu yükseltmeye geldim biraz sakinledim. riskli başlıyacaz umarım başarırız..
Bol şans dost izliyorum senin içinbana ilk yarı atmasınlar yeter dost. uzarız burdan başka maçlara