- 49,934
- 37,938
- 113
Dostmuz kazandıSen hepimize yeterisn meto😂
Dostmuz kazandıSen hepimize yeterisn meto😂
Elbette gerisi muhim degil 🧿Dostmuz kazandı
SaplaaaaaElbette gerisi muhim degil 🧿
Kesene bereket rısk almakasa 11.300 oldu hedefe daha var ama riske armak istemiyorum ödemelerim var. 2 kişiye roll yaptıracam buradan alamayanlar o arkadaşlardan alırla inşallah başarılı olursa. bu seferlik 2 kişi kusura bakmayın
Kesene bereket gönder gelsinkasa 11.300 oldu hedefe daha var ama riske armak istemiyorum ödemelerim var. 2 kişiye roll yaptıracam buradan alamayanlar o arkadaşlardan alırla inşallah başarılı olursa. bu seferlik 2 kişi kusura bakmayın
Kesene bereketkasa 11.300 oldu hedefe daha var ama riske armak istemiyorum ödemelerim var. 2 kişiye roll yaptıracam buradan alamayanlar o arkadaşlardan alırla inşallah başarılı olursa. bu seferlik 2 kişi kusura bakmayın
İyi yaptın boşver risk alınmaz burdan. Ver metine o haketti bi tekkasa 11.300 oldu hedefe daha var ama riske armak istemiyorum ödemelerim var. 2 kişiye roll yaptıracam buradan alamayanlar o arkadaşlardan alırla inşallah başarılı olursa. bu seferlik 2 kişi kusura bakmayın
Daim olsun gardasm ✋✋kasa 11.300 oldu hedefe daha var ama riske armak istemiyorum ödemelerim var. 2 kişiye roll yaptıracam buradan alamayanlar o arkadaşlardan alırla inşallah başarılı olursa. bu seferlik 2 kişi kusura bakmayın
Kesene bereket alan arkadaşlara bol şanskasa 11.300 oldu hedefe daha var ama riske armak istemiyorum ödemelerim var. 2 kişiye roll yaptıracam buradan alamayanlar o arkadaşlardan alırla inşallah başarılı olursa. bu seferlik 2 kişi kusura bakmayın
Kardesım ole seymı olur sen hakettınİyi yaptın boşver risk alınmaz burdan. Ver metine o haketti bi tek
Kesene bereketKesene bereket alan arkadaşlara bol şans
Tamamdır tsklerahmet saraç ve metings ye 400 tl roll yaptıralım. metin ben sana atarım sende ahmete at dostum. ikiniz roll açın umarım başarılı olursunuz
Senle bi ara dm den bişey konuşmamız lazım hiko. Eyvallahahmet saraç ve metings ye 400 tl roll yaptıralım. metin ben sana atarım sende ahmete at dostum. ikiniz roll açın umarım başarılı olursunuz
Tebrik ederim dostumkasa 11.300 oldu hedefe daha var ama riske armak istemiyorum ödemelerim var. 2 kişiye roll yaptıracam buradan alamayanlar o arkadaşlardan alırla inşallah başarılı olursa. bu seferlik 2 kişi kusura bakmayın
olur dostSenle bi ara dm den bişey konuşmamız lazım hiko. Eyvallah