Kasa atmayarak kazancta kapamayi garantiledi adam. Bu da güzel bir seçim bence. En doğrusunu yaptıTam kasa atmalık maçtı ama olsun 3/3
beyler bayanlar şimdi şöyle yapsak bu bakiyeyle en fazla 1 kişiye falan yardımcı olurum roll için. en az 2 k bana lazım. küsüratı bir adım daha atalım 3 kişiye falan faydamız olsun nediyorsunuz
Sapla gelsin ben o yüzden kasa atmanı isteniştim bu adıma zaten sabah 1k bıraktın.beyler bayanlar şimdi şöyle yapsak bu bakiyeyle en fazla 1 kişiye falan yardımcı olurum roll için. en az 2 k bana lazım. küsüratı bir adım daha atalım 3 kişiye falan faydamız olsun nediyorsunuz
Nasıl diyorsan dost. Kasa seninbeyler bayanlar şimdi şöyle yapsak bu bakiyeyle en fazla 1 kişiye falan yardımcı olurum roll için. en az 2 k bana lazım. küsüratı bir adım daha atalım 3 kişiye falan faydamız olsun nediyorsunuz
Dere düşün üstünde köprü ya düşeceksin ya yürüceksin şansama küsürat kayıp edersek dağıtamıyacam ona göre karar verin
@hkmtgnl dost en baştan beri olan liste alayım mı hakkaniyetli
Aynen olur öyle kankabeyler bayanlar şimdi şöyle yapsak bu bakiyeyle en fazla 1 kişiye falan yardımcı olurum roll için. en az 2 k bana lazım. küsüratı bir adım daha atalım 3 kişiye falan faydamız olsun nediyorsunuz
Para senin kafana göre ama bende oyna 2.3 kişi olsunama küsürat kayıp edersek dağıtamıyacam ona göre karar verin
Salla gitsin kankaama küsürat kayıp edersek dağıtamıyacam ona göre karar verin
La tamam dedik hala neyi uzatıyon salla gelsin ne kaybedicez sanki herşeyi kaybetmicez sonuçtaknkalar bana yeter o rakam. kaybedersek dağıtamıyacam tekrar söylüyorum buna beğeni atın ona göre bileyim
Yapıştır geç bile kaldinknkalar bana yeter o rakam. kaybedersek dağıtamıyacam tekrar söylüyorum buna beğeni atın ona göre bileyim