- 6,697
- 2,885
- 113
Evet öyle olabilirdiDep o 0-6 seri ile başlamasa lose du bu maç
Evet öyle olabilirdiDep o 0-6 seri ile başlamasa lose du bu maç
Her serde var bir hayırDep o 0-6 seri ile başlamasa lose du bu maç
HahahahahaYine yazdık çizdik. 9 15lik maçı 20 20 yaptık ya la.
NasipppHer serde var bir hayır
Benle birlikte 4 var kanka.@JoeQuanqa knka ben çalışıyorum şuan formu inceleyemem kendinle topla 3 kişi olacaksa 400. eğer takip eden çoksa senle beraber 4 kişi 300 er olacak şekilde. roll açanlar olsun ödülü alıp gidenlerden değil knka.ve dağıtımıda senden rica edecem bana iban atarsın.
ödül herkes roll açsın alamaynlar belki o şekilde alsın en azından dostlar. bir iki adım atın sizde inşallah başarılı olursunuzKanka benle başından beri 4 kişi var
tmm 300 er olacak o zmanBenle birlikte 4 var kanka.
İnşallah dost. Acıcaz Eger faydalanirsaködül herkes roll açsın alamaynlar belki o şekilde alsın en azından dostlar. bir iki adım atın sizde inşallah başarılı olursunuz
Toplasan 3 4 kişiyiz dost@JoeQuanqa knka ben çalışıyorum şuan formu inceleyemem kendinle topla 3 kişi olacaksa 400. eğer takip eden çoksa senle beraber 4 kişi 300 er olacak şekilde. roll açanlar olsun ödülü alıp gidenlerden değil knka.ve dağıtımıda senden rica edecem bana iban atarsın.
Ödülü alıp gidenmi bilmiyorum @Aktas25 dışındaki diğer 2 arkadaşı tanımıyorum sana kalmış@JoeQuanqa knka ben çalışıyorum şuan formu inceleyemem kendinle topla 3 kişi olacaksa 400. eğer takip eden çoksa senle beraber 4 kişi 300 er olacak şekilde. roll açanlar olsun ödülü alıp gidenlerden değil knka.ve dağıtımıda senden rica edecem bana iban atarsın.
Kesene berekettmm 300 er olacak o zman
sen seç roll açsınlar bakamam ben formu zaten çok aktif değildim farkettiysenşz dostlar çalışıyorum.Ödülü alıp gidenmi bilmiyorum @Aktas25 dışındaki diğer 2 arkadaşı tanımıyorum sana kalmış
Gfbarmy arkadaş ilk 2 adımda yoktu ama bak istersenÖdülü alıp gidenmi bilmiyorum @Aktas25 dışındaki diğer 2 arkadaşı tanımıyorum sana kalmış
Ben ilk defa acicam dostun sayesindeİnşallah dost. Acıcaz Eger faydalanirsak
Tm @Aktas25 @Samoaaa41 bana iban paratim bırakın dm den ilk adımdan beri olanlar bunlar @hkmtgnlsen seç roll açsınlar bakamam ben formu zaten çok aktif değildim farkettiysenşz dostlar çalışıyorum.
Evet gördüm senle @Samoaaa41Gfbarmy arkadaş ilk 2 adımda yoktu ama bak istersen