Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl | Kasa 280 Hedef 3 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,039
9,918
113
@JoeQuanqa knka ben çalışıyorum şuan formu inceleyemem kendinle topla 3 kişi olacaksa 400. eğer takip eden çoksa senle beraber 4 kişi 300 er olacak şekilde. roll açanlar olsun ödülü alıp gidenlerden değil knka.ve dağıtımıda senden rica edecem bana iban atarsın.

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,345
2,262
113
Hepimizin eline sağlık. Oynayanların da eline sağlık. Mücadeleci bir maç helal olsun takımlara

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,387
36,721
113
@JoeQuanqa knka ben çalışıyorum şuan formu inceleyemem kendinle topla 3 kişi olacaksa 400. eğer takip eden çoksa senle beraber 4 kişi 300 er olacak şekilde. roll açanlar olsun ödülü alıp gidenlerden değil knka.ve dağıtımıda senden rica edecem bana iban atarsın.
Benle birlikte 4 var kanka.

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,697
2,885
113
Toplasan 3 4 kişiyiz dost

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,387
36,721
113
Ödülü alıp gidenmi bilmiyorum @Aktas25 dışındaki diğer 2 arkadaşı tanımıyorum sana kalmış

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,345
2,262
113
Dostlar yönlendirmekgibi olmasın. Herkes bildiğini yapsın ama . Roll yapacaksanız jokerbetten %100 freebeti alın. Ben öyle yapicam. Şansınızı arttirirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...