- 5,345
- 2,262
- 113
Yani 100 TL eksik de alırız ama yine sizin kararınız. Listeci sensin sonuçtaEvet gördüm senle @Samoaaa41
Yani 100 TL eksik de alırız ama yine sizin kararınız. Listeci sensin sonuçtaEvet gördüm senle @Samoaaa41
Okey dost. Evet adam sonradan gelmiş
Vardım kanka sen şuan ayıp ediyorsun sen yoktun benceGfbarmy arkadaş ilk 2 adımda yoktu ama bak istersen
2. Adımda gelmisimGfbarmy arkadaş ilk 2 adımda yoktu ama bak istersen
Karar için @hkmtgnl deyiz.Yine de size bırakıyorum. Benim için farketmez kararı siz verebilirsiniz
Sağol kankam teşekkür ederimYine de size bırakıyorum. Benim için farketmez kararı siz verebilirsiniz
Hikmete teşekkür et dost. Para ondan çıkacak. Ama rollunu yap başarılı olursan Ulaş birilerineSağol kankam teşekkür ederim
Kanka yaparız 2.adimda geldik diye verilmiyorsa ne diyelim 1. Adını kacirmisimHikmete teşekkür et dost. Para ondan çıkacak. Ama rollunu yap başarılı olursan Ulaş birilerine
Teşekkürler hocamo arkadaşta dahil toplam 4 kişi değilmi @JoeQuanqa
Senden paratim veta iban ilet dostmTeşekkürler hocam
Kazancın daim olsuntmm ben joe atacam 300 er kişi başı 4 kişi roll açsın başarılı olun dostlarım seviliyorusnuz desteklerinşz için teşekkürler
TamamSenden paratim veta iban ilet dostm
Sağol dost kesene berekettmm ben joe atacam 300 er kişi başı 4 kişi roll açsın başarılı olun dostlarım seviliyorusnuz desteklerinşz için teşekkürler
İlettim hocamSenden paratim veta iban ilet dostm