- 6,777
- 2,595
- 113
multi hesabini kapatta gercek hesabindan yazBen basketbol da manipülasyon un kitabını yazdım sor routebet e
Yine diyorum şu an gördüğü en düşük haremi geçemeyecek bu maç
multi hesabini kapatta gercek hesabindan yazBen basketbol da manipülasyon un kitabını yazdım sor routebet e
Yine diyorum şu an gördüğü en düşük haremi geçemeyecek bu maç
Sinirliysen kazma kürek hangisi söyle hemen pikapla gelecemHayatım boyunca bu kadar kibirli konuşup teneke olmayan birini daha hiç görmedim. Bu da benim analizim
Yata yata Dünyadan haberin yok. Pikap sabahtan beri sanayideSinirliysen kazma kürek hangisi söyle hemen pikapla gelecem
molalarda da atacakları sayılarımı söylüyorlar. oyuncular baremi nerden biliyor nerden takip ediyor. senin bu tezin anca 1xbetin basketleri ruslarda olurson 2.30 a hangi baremle girerse veya periyot boyunca en düşük kaç gördüyse tam o sayıda bitecek
kazandık mı açızmolalarda da atacakları sayılarımı söylüyorlar. oyuncular baremi nerden biliyor nerden takip ediyor. senin bu tezin anca 1xbetin basketleri ruslarda olur
az once 30 çıkmayacak diyordun ?molalarda da atacakları sayılarımı söylüyorlar. oyuncular baremi nerden biliyor nerden takip ediyor. senin bu tezin anca 1xbetin basketleri ruslarda olur
evet çekim verdik 28k iban atkazandık mı açız
motorlu kurye getirsin takibe düsmeyelimevet çekim verdik 28k iban at
maça bi bak istersen ...................................m3. Periyot alt 38.5 bankoların bankosu
30 u bile görmeyecekler
Sağlık olsun reis 🔒