Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl & Kasa 3K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,611
9,399
113
Alarm kurmadım ki aklımdan hiç çıkmıyor puahaja
kral bir gün dondurucu kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafızın yanına giderek sordu.

-üşümüyor musun?

muhafız; ben alışığım efendim diyerek cevap verdi. kral;

-olsun dedi. ben sana sıcak tutan elbiseler getirmelerini emredeceğim diyerek gitti.

ancak kısa bir süre sonra askerlerine sıcak tutan elbiseleri götürmelerini emretmeyi unuttu.

ertesi gün ise duvarın yanı başında soğuktan donarak ölmüş muhafızın cesedini buldular. fakat muhafız ölmeden önce duvara bir şeyler yazmıştı. duvarda şunlar yazıyordu;

“kralım, ben soğukta nöbet tutmaya alışkındım. fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü!”

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
kral bir gün dondurucu kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafızın yanına giderek sordu.

-üşümüyor musun?

muhafız; ben alışığım efendim diyerek cevap verdi. kral;

-olsun dedi. ben sana sıcak tutan elbiseler getirmelerini emredeceğim diyerek gitti.

ancak kısa bir süre sonra askerlerine sıcak tutan elbiseleri götürmelerini emretmeyi unuttu.

ertesi gün ise duvarın yanı başında soğuktan donarak ölmüş muhafızın cesedini buldular. fakat muhafız ölmeden önce duvara bir şeyler yazmıştı. duvarda şunlar yazıyordu;

“kralım, ben soğukta nöbet tutmaya alışkındım. fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü!”
@hkmtgnl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...