- 57,780
- 19,288
- 113
2 adim daha at bizde geldikşon adımıda getirelimde olsun yoksa devam ağaç dalına ahahah
2 adim daha at bizde geldikşon adımıda getirelimde olsun yoksa devam ağaç dalına ahahah
Yok aga kabile orda beni çocuk yaşta gurbete saldılarBana daha çok afrikadan gelmiş gibi duruyorsun
tahminim şöyle yapacam kardo. 1 adım atıp başarılı olursam. küsürat kalır onla 1 adım yapıp 4-5 kişiye faydalı olmak2 adim daha at bizde geldik
Ula oto yıkama kurtarmaz ki o dişleri onananın geldiği memlekette şelale boldur altına gir 1 ay bekle 😂😂oto yıkamamı knka bu puahaha
Misvak kullan 😂😂şon adımıda getirelimde olsun yoksa devam ağaç dalına ahahah
Gurbette hasar aldın mı dost zordur bi söz vardır doğrumu gurbette adamıYok aga kabile orda beni çocuk yaşta gurbete saldılar
Bizde var miyiz içindetahminim şöyle yapacam kardo. 1 adım atıp başarılı olursam. küsürat kalır onla 1 adım yapıp 4-5 kişiye faydalı olmak
Helaltahminim şöyle yapacam kardo. 1 adım atıp başarılı olursam. küsürat kalır onla 1 adım yapıp 4-5 kişiye faydalı olmak
Daha hemşerime rastlamadımGurbette hasar aldın mı dost zordur bi söz vardır doğrumu gurbette adamı
Bak bu arada 2 ay öncede sinan geldi oda sinin kabileden olmasın oda iyidir afrika MozambiyalıYok aga kabile orda beni çocuk yaşta gurbete saldılar
O beyaz aga kırma oluyo beyazlar tam bizden değilBak bu arada 2 ay öncede sinan geldi oda sinin kabileden olmasın oda iyidir afrika Mozambiyalı
knka başarılı olursam küsratta olabildiğince herkese yetişmek hakom. halledrriz yeterki başaralım bölüşğrüz her türlü. ama bana akşama minumum 4 lazım hatunla gezecem ahahaBizde var miyiz içinde
La kırma ne öyle şey gibi sinanım herşeyin hakikisidrO beyaz aga kırma oluyo beyazlar tam bizden değil![]()
Gez toz eğlen hakkindirknka başarılı olursam küsratta olabildiğince herkese yetişmek hakom. halledrriz yeterki başaralım bölüşğrüz her türlü. ama bana akşama minumum 4 lazım hatunla gezecem ahaha
Agam önce sağ salim parayı kurtar cebine koy gerisi kolay önce hedefknka başarılı olursam küsratta olabildiğince herkese yetişmek hakom. halledrriz yeterki başaralım bölüşğrüz her türlü. ama bana akşama minumum 4 lazım hatunla gezecem ahaha
4 lazımsa akşam plan yapılmış simit çay verken san sebastian kahve olcak tabiknka başarılı olursam küsratta olabildiğince herkese yetişmek hakom. halledrriz yeterki başaralım bölüşğrüz her türlü. ama bana akşama minumum 4 lazım hatunla gezecem ahaha
Ben ortakbette oynuyom yuzde 15 yatırıma verıyo olası kaybada 15 verıyoçekim geldi nereye atayım vira 20 veriyor kayıp oraya gidem mmi. varmı güzel bildiğiniz hafta sonusu güxel olan
Kankam hiç bir adımı takip etmedim benim hakkımı da @sinansrml63 a atalım pazardan meyve alsın 🥸😂knka başarılı olursam küsratta olabildiğince herkese yetişmek hakom. halledrriz yeterki başaralım bölüşğrüz her türlü. ama bana akşama minumum 4 lazım hatunla gezecem ahaha