- 4,554
- 818
- 113
32
geçmis olsun
Bol sans dostdostumuz rica ettti onun kasasını yükseltcez. bol şanslar
Millet bu tipe nasıl 5verir oyna der bu ne kendine güvensizliksağlık olsun yapacak bişi yok ev şerefsizlik yaptı boş turnike atamıyor gavatlar
Saddam bol şanslarin olsun kral @sinansrml63dostumuz rica ettti onun kasasını yükseltcez. bol şanslar
bol şans abimdostumuz rica ettti onun kasasını yükseltcez. bol şanslar
Bol şanslardostumuz rica ettti onun kasasını yükseltcez. bol şanslar
bşdostumuz rica ettti onun kasasını yükseltcez. bol şanslar
Bedofum hep kelimelere yakın lakap takiyordun. Bu kez uçuk saçmalamissin. Saddam nereden çıktı 😂 😂 😂Saddam bol şanslarin olsun kral @sinansrml63
Adamin ismi hüseyinse ince puahhaBedofum hep kelimelere yakın lakap takiyordun. Bu kez uçuk saçmalamissin. Saddam nereden çıktı 😂 😂 😂
Öyleyse bedofun ince zekasini anlayamadığım için özür diliyorum dost.Adamin ismi hüseyinse ince puahha
Güvenilir adam ondandırMillet bu tipe nasıl 5verir oyna der bu ne kendine güvensizlik
Hikmete sormuşlar, "niye kendine bakmıyorsun, dislerini fırçalamıyorsun." Hikmette demiş ki "içimi temizlemekten dışıma fırsat bulamıyorum."Güvenilir adam ondandır
Kalbi temiz olsun yeterli kardeşimHikmete sormuşlar, "niye kendine bakmıyorsun, dislerini fırçalamıyorsun." Hikmette demiş ki "içimi temizlemekten dışıma fırsat bulamıyorum."