- 32,791
- 12,219
- 113
0 2
Göz var dost üflemek yetmedi kurşun da döküyorum şimdiMalatyalı nasıl okudun üfledin sen buna ahaha 6-0 seri yedik
napacaksan çabuk yap gidiyor maç ahahahGöz var dost üflemek yetmedi kurşun da döküyorum şimdi
harbi mi enişte ahahah ulan bütün formun kafası aynı çalışıyor demek toptan yatacaz deseneŞaka mı bu anasını satayım onlybet rolünü yapan 2 kişi ev 9 fark yemez almış bir kişi de 6 fark yemez almış herkes patlayacak ilk adımda
Eniştem burada dur okuduk ufledik 5 e kadar gidecek burasıŞaka mı bu anasını satayım onlybet rolünü yapan 2 kişi ev 9 fark yemez almış bir kişi de 6 fark yemez almış herkes patlayacak ilk adımda
Valla öyle burdan çıkan sonuçharbi mi enişte ahahah ulan bütün formun kafası aynı çalışıyor demek toptan yatacaz desene
sağlık olsun elendik gibi 5 dk sayı atmamak nedir yaValla öyle burdan çıkan sonuç
En üstte o maç vardı demek ki herkes gördüğü ilk maça yapıştırıyor
Dur dost Arif Efendi daha ölmedi. Fena üflüyorum. Kasirga çıktı Abd desağlık olsun elendik gibi 5 dk sayı atmamak nedir ya
Saddam bol şanslarin olsun kral @sinansrml63onlybet sponsorluğunda roll. umarım başarılı oluruz.
Dep atmasın razıyız yineya bu ne salaklık ya 7 dk 0 sayı