- 51,964
- 49,149
- 113
Ne bileyim ya tenis felan voleybol bilmiyorumda beyzbol nedir anasını satayımNeyin yok ki![]()
Ne bileyim ya tenis felan voleybol bilmiyorumda beyzbol nedir anasını satayımNeyin yok ki![]()
Afiyet olsun dost köpüklü şahane 👏Eyvallah üstad keyfini çıkartıyorum Şuan Ekli dosyayı görüntüle 276487
Paris Hiltonfalyalı da öldü bizim paralı kim yiyiyo
Vay vay asi abimde mevzuya hakimAfiyet olsun dost köpüklü şahane 👏
Dur unutmuşum onu da söyliyim kdkdkdYarasın dost fıstık yollayayim mi
Çok var yiyen serdar Ortaç in bile paralarını yiyen bize neler yapmazfalyalı da öldü bizim paralı kim yiyiyo
Deseydin şimdiye çoktan içeri almıştık dostdost sana bol şans demişmiydik
Şimdi dedin kral 😅😅 dua edin azıcık 1 gol olsun şu maçtadost sana bol şans demişmiydik
Tabikide abim nefes siz olmuyorsa efessiz hiç olmaz abimVay vay asi abimde mevzuya hakim![]()
Nasip dostum bu isler ben birkaç ay önce tüm maaşı verdim son 27 yi 42 k yaptım ama bı hafta tutamadım elimdeDur unutmuşum onu da söyliyim kdkdkd
ama usta 40k gitti be dün 5 kere double geldi. 1800x in yanında durdu
O iş bizde dost sen yeterki sigaradan haber verŞimdi dedin kral 😅😅 dua edin azıcık 1 gol olsun şu maçta
Gelecek gelecek bizler inandıkŞimdi dedin kral 😅😅 dua edin azıcık 1 gol olsun şu maçta
Kral brn tutabiliyorum o yüzden seviyorum kendimi bunu bile atmazdım da çok roll istediği geldi ondan attım yoksa asla atmamNasip dostum bu isler ben birkaç ay önce tüm maaşı verdim son 27 yi 42 k yaptım ama bı hafta tutamadım elimde
İnşallah usta beGelecek gelecek bizler inandık