- 8,810
- 6,181
- 113
Gelmez gibi de es kaza gelırse 1 kişi belırleyın dostum ben para sayacam 2 3 saat yokum takıp edemem gol olursa gelırım😅😅Bol şanslar kral ben😁
Gelmez gibi de es kaza gelırse 1 kişi belırleyın dostum ben para sayacam 2 3 saat yokum takıp edemem gol olursa gelırım😅😅Bol şanslar kral ben😁
Say dostum yeter ki say🔥Gelmez gibi de es kaza gelırse 1 kişi belırleyın dostum ben para sayacam 2 3 saat yokum takıp edemem gol olursa gelırım😅😅
Gelir gelir knk cuval al yanına🤣Gelmez gibi de es kaza gelırse 1 kişi belırleyın dostum ben para sayacam 2 3 saat yokum takıp edemem gol olursa gelırım😅😅
bende sayabilirimGelmez gibi de es kaza gelırse 1 kişi belırleyın dostum ben para sayacam 2 3 saat yokum takıp edemem gol olursa gelırım😅😅
herkesin oyu kendine olmaz böyle hahahaGelmez gibi de es kaza gelırse 1 kişi belırleyın dostum ben para sayacam 2 3 saat yokum takıp edemem gol olursa gelırım😅😅
2 kişi olmaz mıydı 10 kişi var burda kan çıkar 😄Gelmez gibi de es kaza gelırse 1 kişi belırleyın dostum ben para sayacam 2 3 saat yokum takıp edemem gol olursa gelırım😅😅
Bol şanslarHerkese bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 967511
2 kişi olmaz mıydı 10 kişi var burda kan çıkar 😄
Ya ne 1 kişi seçecek baskete üst oynayacak yatacak ilk kupondan 😀Mantıklı knk😁
beni seçin 2. adımda yatarımYa ne 1 kişi seçecek baskete üst oynayacak yatacak ilk kupondan 😀