- 19,483
- 21,050
- 113
Sıkı kavra kanka bırakma 😆😆Tuttum
Sıkı kavra kanka bırakma 😆😆Tuttum
ama bu kadar banlanmaya süresiz gelecek birgün nenesinin hesabıyla geri dönecek ahahhaErhanın ki sabit üç ile yedi gün başkası olmuyor hdhs
50 defa yemisimidir en az ole bir kural yok puaahabelli bir sayıdan sonra komple banlanıyor dimi kaç kaldı erho
biz üyeler olarak imza toplasak erhanı komple banlatsak oda kurtulur bizde ahahaErhan 43 kere banlandı şimdiye kadar
Hakan ile rolmu takip ediyorum ki benim rakibim olmus pauahErhan Hakan'ın selamı var rakip olarak görmüyorum zirvedeyim sesi duyulmuyor diyor kanka sana 😆
dur bi shellaca soralım kaç banın var ahahah50 defa yemisimidir en az ole bir kural yok puaaha
Sınırsız yese daha iyi öldürmüyor süründürüyorlar banı açılsın diye şafak sayıyor haftada bir kere 😆ama bu kadar banlanmaya süresiz gelecek birgün nenesinin hesabıyla geri dönecek ahahha
Adminler zaten sevmiyor beni 5 kişiden imza toplasaniz yeterli direk sinirsiz ban puahabiz üyeler olarak imza toplasak erhanı komple banlatsak oda kurtulur bizde ahaha
sadece adminlermi sence ? ahahaAdminler zaten sevmiyor beni 5 kişiden imza toplasaniz yeterli direk sinirsiz ban puaha
Yazsın kardeşim yazsın kuruduk bıktık2 dakika sonra gol yazar demedi deme @Losers
Elçiye zeval olmaz öyle dedi valla 😆Hakan ile rolmu takip ediyorum ki benim rakibim olmus pauah
+ üyelerde var tabi sonucta ban atma yetkisi adminlerde olduğu için söyledim pauahsadece adminlermi sence ? ahaha
Gerek yoktu beGol gelirse bunu beğenen 5 kişi 1 er k
geçen sen güven 90 diye kupon paylaştın bende yapayım aynısını dedim maçı değiştrdin böyle daha iyi dedin seninki tuttu benimki yatıı aww o günden beri seni sevmiyorum ahahaAdminler zaten sevmiyor beni 5 kişiden imza toplasaniz yeterli direk sinirsiz ban puaha