- 7,136
- 7,375
- 113
Yardımcı olurum @Holi44Gelir birazdan dağıtım varsa yardımcı olabilirimciler
Yardımcı olurum @Holi44Gelir birazdan dağıtım varsa yardımcı olabilirimciler
söylemen yeter ama not alındı şahit losersBatigiz maalsef yoksa gönlünü almak için bir rol yaptirirdim
Benden iban istedi şansıniza küsün kara kaş kara göz devredeBu konuda öyl3 birşeyin mümkün olmadığını sadece proflar bilir pujaha
Pide almam lazım diyenleri görürmüyüz 🤣Herkes ekmek çıkar mı derdinde hsdhds
Tebrikler
Ben atmaz demedim iyi oku bu konuda dağıtmas dedm puejhhBenden iban istedi şansıniza küsün kara kaş kara göz devrede
alacaklıyım tabii🤣Adam alacaklilar yanımda diyor bırakın adam zaten bisey kazanmamış
Tm söz bir rol artıracam sana yeterki parayi bulalım puahasöylemen yeter ama not alındı şahit losers
sahurda iyi gider sıcak pide ahahaPide almam lazım diyenleri görürmüyüz 🤣
Biride eskorta 4k para verip dertlerini anlatmış forum acayipPide almam lazım diyenleri görürmüyüz 🤣
Tebrikler
3 gündür sigara içmiyorum bu konuyu beklıyordumPide almam lazım diyenleri görürmüyüz 🤣
Alacklılar madem bu kadar iyiysen bir kere daha oyna demiş puhha faiz istemişalacaklar dağıldıysa bi roll yaptır @Holi44
Ilk isteyeceği adam benim sözü varBenden iban istedi şansıniza küsün kara kaş kara göz devrede
Cenazem var ouahahPide almam lazım diyenleri görürmüyüz 🤣
CevapAdam kazandı cevap bile vermiyor m🤣
damam şahitsiniz @herkesTm söz bir rol artıracam sana yeterki parayi bulalım puaha
madem böyle yeteneklerin vardı bize niye demedin hshshshhshsAlacklılar madem bu kadar iyiysen bir kere daha oyna demiş puhha faiz istemiş