- 8,777
- 7,420
- 113
Pustun biri etiket atmış geldim adı meting.🤣🤣Dağıtım bitti mi dayı
Pustun biri etiket atmış geldim adı meting.🤣🤣Dağıtım bitti mi dayı
ibanları erhana atıyoruz kral dağıtıcı oDağıtım bitti mi dayı
biri ben ishal olmaya razıyım yeterki bişi kazanayım dedi ortslık 56Çekirdeğine bile hayır diyemeyecek insanlar var aramızda![]()
Kanka zaten seni dağıtımlardan dağıtımlara görüyoruz dağıtım olmasa yüzünü gören cennetlikDağıtım olduğunu duyunca geldim![]()
50 ytl mi laaa bildiğimiz boyun devrilsin @Holi4450 turk lirası basmış kupona laa nasil dağıtım yapsın
Hahahha kim vermiyorda awKanka zaten seni dağıtımlardan dağıtımlara görüyoruz dağıtım olmasa yüzünü gören cennetlik
O göbeği 5000 de kesmez🤣🤣50 ytl mi laaa bildiğimiz boyun devrilsin @Holi44
İranin füzesini atsan daha iyidi puahaKanka zaten seni dağıtımlardan dağıtımlara görüyoruz dağıtım olmasa yüzünü gören cennetlik
10 kişiye 1 YTL pauah50 ytl mi laaa bildiğimiz boyun devrilsin @Holi44
Terbiyesiz dayıPustun biri etiket atmış geldim adı meting.🤣🤣
içi gidiyor dağıtacakta kâr olan 16.5₺ yi kime nasıl açıklayacağım diye düşünüp duruyor garibim 🤣🤣50 turk lirası basmış kupona laa nasil dağıtım yapsın
Havale ücreti ağır basar10 kişiye 1 YTL pauah
Erhan bu robot neden bu kadar politik konusuyo aynı siyasiler gibi yanar döner la🤣🤣10 kişiye 1 YTL pauah
Şu şahıs @wasilO değilde hayat millete para takıp forumda gizli gizli takılanlara güzel be
Erdoğan tasarlamis herhal puahaErhan bu robot neden bu kadar politik konusuyo aynı siyasiler gibi yanar döner la🤣🤣
Salak olduğunu 8 yıldır soliyim🤣🤣MK 100 TL yi 800 küsur yapmıştım hangi ara kaybettim salak kafam
Google amcadan Otomatik cevaplarErhan bu robot neden bu kadar politik konusuyo aynı siyasiler gibi yanar döner la🤣🤣
Çok kötü patladık yoksa çekim paylaş yapacaktıkŞu şahıs @wasil