- 19,483
- 21,050
- 113
Yok onun adı JrShellacErdoğan tasarlamis herhal puaha
Yok onun adı JrShellacErdoğan tasarlamis herhal puaha
Para takıp açık açık takılanlarda var awO değilde hayat millete para takıp forumda gizli gizli takılanlara güzel be
Özledik be reis başla sövmeyeMK 100 TL yi 800 küsur yapmıştım hangi ara kaybettim salak kafam
Şimdi çevrim paylaş🤣🤣Çok kötü patladık yoksa çekim paylaş yapacaktık![]()
Paraları savurma dedim sana JoJo mat kesti kaynağı. Oh olsun 🤣Çok kötü patladık yoksa çekim paylaş yapacaktık![]()
Her geçen sene daha da salak oluyorum işte. Bugün Beyinden 1 hücre daha gittiSalak olduğunu 8 yıldır soliyim🤣🤣
Bambambam🤣🤣Yok onun adı JrShellac
Var benimde öyle kahpe dostlarım sonra laf edince suçlu biz oluyoruzPara takıp açık açık takılanlarda var aw
Gününden salaksın🤣🤣🤣Her geçen sene daha da salak oluyorum işte. Bugün Beyinden 1 hücre daha gitti![]()
Üzülme kanka olmayan birşeyden birşey eksilse pekte hayatını etkilemez 🤣🤣Her geçen sene daha da salak oluyorum işte. Bugün Beyinden 1 hücre daha gitti![]()
Bitmedimi oEfes ilk çeyrek yenerse 3 kişi 500tl
Şakamı ciddiyse takip edelim pauhaEfes ilk çeyrek yenerse 3 kişi 500tl
Liste gelir miO değilde hayat millete para takıp forumda gizli gizli takılanlara güzel be
Aynen muhabbette kesiliyor düşman olunuyoruz garipVar benimde öyle kahpe dostlarım sonra laf edince suçlu biz oluyoruz
Samsun yenerse 5 kişiye 1000 de bendenEfes ilk çeyrek yenerse 3 kişi 500tl
Kaybetmiş pauhaEfes ilk çeyrek yenerse 3 kişi 500tl
Çok ciddiŞakamı ciddiyse takip edelim pauha
Geçmiş olsun denedik olmadıKaybetmiş pauha