- 32,514
- 12,139
- 113
İtti bitti şansımıza sokayım
Asıl konu geldı arkadaslar ıcın küsürat salladım gelmedı ogeldimi la
hayirli olsunAsıl konu geldı arkadaslar ıcın küsürat salladım gelmedı o
Titremedim haberin olsun
ShshshhshagagssAsıl konu geldı arkadaslar ıcın küsürat salladım gelmedı o
Şansımıza hakemde o kadar uzattuAsıl konu geldı arkadaslar ıcın küsürat salladım gelmedı o
bise yazdim bak suna sonunda cidden engellucem
Hep totem 😀 Bol şans dostum inşallah kazanırsınGelirse geceyi şahane kapatır uyuruz
Rol değil dostlar totem diye paylaştım
Ekli dosyayı görüntüle 963735
Bir gol kaldı 3.50 oranı vardıSportivo Luqueno ufak bir şey salla toprağım üç buçuk üstü dinle
Aga bişey diyecem yanlış anlamayın ama 😅😅hesaba girdim ki ne göreyim 2505 küsüratı oynayacağıma 100 oynamışım bakıye duruyor gelseydi atardım cepten sıkıntı yokda sonra demeyin bızı kandırdıŞansımıza hakemde o kadar uzattu
yaw he heAga bişey diyecem yanlış anlamayın ama 😅😅hesaba girdim ki ne göreyim 2505 küsüratı oynayacağıma 100 oynamışım bakıye duruyor gelseydi atardım cepten sıkıntı yokda sonra demeyin bızı kandırdı
oneSakın ha bak bende kalp var tahmin ettiğim seyı yazmıs olma
yaw he he
La valla bılerek yapsam yazar mıyım buraya
O zaman bir kupon yap tuttur at hatta bana da at 🤣🤣🤣Aga bişey diyecem yanlış anlamayın ama 😅😅hesaba girdim ki ne göreyim 2505 küsüratı oynayacağıma 100 oynamışım bakıye duruyor gelseydi atardım cepten sıkıntı yokda sonra demeyin bızı kandırdı
Atacam bi kuponO zaman bir kupon yap tuttur at hatta bana da at 🤣🤣🤣
Hahahaha iyi bosver daha iyi olmıs senin için iyiki gelmemiş ama 😂😂😂Aga bişey diyecem yanlış anlamayın ama 😅😅hesaba girdim ki ne göreyim 2505 küsüratı oynayacağıma 100 oynamışım bakıye duruyor gelseydi atardım cepten sıkıntı yokda sonra demeyin bızı kandırdı
cvp verlen durzuAtacam bi kupon
Hadi inşallah gelir takip ederizAtacam bi kupon