- 4,128
- 790
- 113
Bencede@Holi44 dost sen sec uzamasın konu ıyıce yoksa ban yıcek bır kac kısı
Bencede@Holi44 dost sen sec uzamasın konu ıyıce yoksa ban yıcek bır kac kısı
Savasmayom sevisin de onlara kuzum 😂😂 dm yi.yikiyorlar cem yilmaz demeyeli 😂😂@Holi44 dost sen sec uzamasın konu ıyıce yoksa ban yıcek bır kac kısı
Ben 3 gundur takip ediyorum knka
@Shellac gormesın lıste yasak
Al işte
Yine Elizabeth@Metings1905 @KANSIZ bu iki arkadas açsın o zman kalanlar gönül koymasın abi sizde 1 2 adımda burda zaten çok kısı yok uzatmadan yapın rica ediyorum kalanlarda faydalanansın
Yeri dolar insallah arkadaslarda umarm basarili olur ✋✋@Metings1905 @KANSIZ bu iki arkadas açsın o zman kalanlar gönül koymasın abi sizde 1 2 adımda burda zaten çok kısı yok uzatmadan yapın rica ediyorum kalanlarda faydalanansın
tamam sildim kanka beni ilgilendirmezAl işte
Yapmadığımiz şey değil dost problem yok@Metings1905 @KANSIZ bu iki arkadas açsın o zman kalanlar gönül koymasın abi sizde 1 2 adımda burda zaten çok kısı yok uzatmadan yapın rica ediyorum kalanlarda faydalanansın
2 adım yapar baskasına salarız@Metings1905 @KANSIZ bu iki arkadas açsın o zman kalanlar gönül koymasın abi sizde 1 2 adımda burda zaten çok kısı yok uzatmadan yapın rica ediyorum kalanlarda faydalanansın
Sen ne anlatıyorsun kral burda 3 4 kişi boşa mı yazıyor
Sal zehri2 adım yapar baskasına salarız
kral bizede açtır be 300 at 100 de bende var 400 lük açayım@Metings1905 @KANSIZ bu iki arkadas açsın o zman kalanlar gönül koymasın abi sizde 1 2 adımda burda zaten çok kısı yok uzatmadan yapın rica ediyorum kalanlarda faydalanansın