- 12,496
- 2,483
- 113
Aynnn knk sen bırak o mendeburları 😁Elinize sağlık dostlar Bu gol burayı gizliden okuyup yatması için dua edenlere gelsin
Aynnn knk sen bırak o mendeburları 😁Elinize sağlık dostlar Bu gol burayı gizliden okuyup yatması için dua edenlere gelsin
GollllllElinize sağlık dostlar Bu gol burayı gizliden okuyup yatması için dua edenlere gelsin
İnternet kaç Ping😂Gollllll
0000.1İnternet kaç Ping😂
En başından beri burda değilimSitede küsüratı bırakıp Buraya bir maç atacam bi kişi seçer ona atarız normalde rol değildi de boş gecmeyelım
Düşüncene sağlık dostum 🙏Sitede küsüratı bırakıp Buraya bir maç atacam bi kişi seçer ona atarız normalde rol değildi de boş gecmeyelım
Knk yüksek orana atta kısmetse 2 ye bölersin beSitede küsüratı bırakıp Buraya bir maç atacam bi kişi seçer ona atarız normalde rol değildi de boş gecmeyelım
Gece saat 2.30 da mls var değerlendirSitede küsüratı bırakıp Buraya bir maç atacam bi kişi seçer ona atarız normalde rol değildi de boş gecmeyelım
Ona gerek yok dostum, nasipte varsa o bir kişi de sen olursun keza o başka bir kişide kazanır ve burdaki dostları görür🙏✅az olsun öz olsun👍Knk yüksek orana atta kısmetse 2 ye bölersin be
Limon suyu iç tavsiye ederim@wasil apoooo canım çok sıkkın terk edildim
Reis olurda siradaki kupon gelir ve bir kisi secmek gerekirse oyum sanadırOna gerek yok dostum, nasipte varsa o bir kişi de sen olursun keza o başka bir kişide kazanır ve burdaki dostları görür🙏✅az olsun öz olsun👍
Sıkıntı yok knk bnm düşüncem ne ksr cok kişi okdr iyi demiştim nese yapacak bişey yok artıkOna gerek yok dostum, nasipte varsa o bir kişi de sen olursun keza o başka bir kişide kazanır ve burdaki dostları görür🙏✅az olsun öz olsun👍
Varol sen dostum , hepimiz biriz işteReis olurda siradaki kupon gelir ve bir kisi secmek gerekirse oyum sanadır
Bol şansRol değil dostlar son donemde kazanınca beni görmüş herkese ulaşırız ziyadesiyleEkli dosyayı görüntüle 963689
Sececek seni seçsin roll aç knkVarol sen dostum , hepimiz biriz işte