- 48,127
- 19,844
- 113
😂🙏Belki adam calisicak 🤣🤣🤣
😂🙏Belki adam calisicak 🤣🤣🤣
İnterneti çok hızlı olsa gerekBen yazana kadr bi bakıyom slotman 5 msj yazmış puhahajaja🤣
Rol acdin niye etiket atmadın kriildim snaa öğlen. 🤣🤣@Holi44 haracımı isterim bol bol şans tebrik ederim
Telefon hızlı reis internet 100 mgb 🤣🤣İnterneti çok hızlı olsa gerek
Oda olabilirTelefon hızlı reis internet 100 mgb 🤣🤣
Kötü bitti iyi bitseydi dm yanardı senin şüphen dahi olmasın dostRol acdin niye etiket atmadın kriildim snaa öğlen. 🤣🤣
iPhone kaçla bu nasıl telefonmuş böle turbo gibi aq🤣Telefon hızlı reis internet 100 mgb 🤣🤣
Reisim yansın yada yanmasın emin ol takip ve destek icin dedim s.e parayı sjsjsj 🤣🤣Kötü bitti iyi bitseydi dm yanardı senin şüphen dahi olmasın dost
İphonemi çöp kullanmıyorum reisim 🤣🤣iPhone kaçla bu nasıl telefonmuş böle turbo gibi aq🤣
Senin söylemen yeter canını yerim dostum ❤Reisim yansın yada yanmasın emin ol takip ve destek icin dedim s.e parayı sjsjsj 🤣🤣
Eyw reisim ne demek 👑 neyse sen etiket armiyon ben takip edem seni ben direk gelirim 🤣🤣Senin söylemen yeter canını yerim dostum ❤
Bidahaki ne söz kankamEyw reisim ne demek 👑 neyse sen etiket armiyon ben takip edem seni ben direk gelirim 🤣🤣
Allah razı olsun 👑Bidahaki ne söz kankam
Brezilya önerdi bu mavi holiye banko diye 🤣🤣Ta brezilyadan gidip bu maçı bulmak da kolay iş değil valla helal olsun 🤣
Bide Brezilya seri d düşün artık 🤣Brezilya önerdi bu mavi holiye banko diye 🤣🤣
O D reis Dizel Az Yaksın Hızlı Kacsin Diye 🤣🤣Bide Brezilya seri d düşün artık 🤣
Bol şanslarHerkese bol kazançlar tazminatı salladık Ekli dosyayı görüntüle 967438