- 18,621
- 3,817
- 113
Ev nasl atamadın şu baskıya bee sapla
Aga biraz beceriksizlik var bunlarda Sao José maclari normalde iy vs gol cikardi sanki baya atamadilar yiyemediler de her dk ceza sahasinda top amaTek umut topun yuvarlak olması
Bizde sambacı kızları severiz bol şans holi 😀Brezilya severiz herkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 980553
Depe güvendim ben de sahada yok pezevenklerAga biraz beceriksizlik var bunlarda Sao José maclari normalde iy vs gol cikardi sanki baya atamadilar yiyemediler de her dk ceza sahasinda top ama
Sorma knk dep sahada yok evdede beceri yok aw atsalar 1 gol bari daha zamn var ama bklmDepe güvendim ben de sahada yok pezevenkler
Güven konusunda daha dikkat etmelisin dost 😅Depe güvendim ben de sahada yok pezevenkler
Aynen ama seviyorum bu ligi bır gole dk 5 de 1.70 açıyorlar 1.30 dan 3 gol beklyıp yatmaktansa bundan yatayımSorma knk dep sahada yok evdede beceri yok aw atsalar 1 gol bari daha zamn var ama bklm
Yatamayız şu an para lazımAynen ama seviyorum bu ligi bır gole dk 5 de 1.70 açıyorlar 1.30 dan 3 gol beklyıp yatmaktansa bundan yatayım
Ekip iyi sinerji guzel getirebiliriz hala en az 20 dk miz var uzatmaylan bakalimDepe güvendim ben de sahada yok pezevenkler
En mantıklısı usta doğru maçı seçersen ideali bunlarAynen ama seviyorum bu ligi bır gole dk 5 de 1.70 açıyorlar 1.30 dan 3 gol beklyıp yatmaktansa bundan yatayım