- 33,185
- 12,373
- 113
YessssTebrikler kazandınız
YessssTebrikler kazandınız
way sersiz🤣İban göder kanka
Şakadır loway sersiz🤣
tmmŞakadır lo
Bol sans broSiteye atıyorum geliyorum
Hadi at gel bekliyoruzSiteye atıyorum geliyorum
Atta gel knkSiteye atıyorum geliyorum
YapıştırSiteye atıyorum geliyorum
Hem dışarıdan birisi de katılıp zaman kaybetmemiş olurRolden ödül alacak kişileri şimdiden belirleyin arkadaşlar kendi aranızda bence
MantıklıRolden ödül alacak kişileri şimdiden belirleyin arkadaşlar kendi aranızda bence
500 mesaj daha yazarsam 1k ödül alacağım @Başkan dan 😂😂Rolden ödül alacak kişileri şimdiden belirleyin arkadaşlar kendi aranızda bence
Evet sonra ondan da kaos cikmasinRolden ödül alacak kişileri şimdiden belirleyin arkadaşlar kendi aranızda bence
Holi geçen ay roll yaparken takip ediyordum taaa o zamandan beri siz yoktunuz 😀Hem dışarıdan birisi de katılıp zaman kaybetmemiş olur
Biz dünyada yoktuk o zamanlar 😂Holi geçen ay roll yaparken takip ediyordum taaa o zamandan beri siz yoktunuz 😀
Holiye sor bakayım bi egehandroyu ne zamandır tanıyorsun diye 😅Holi geçen ay roll yaparken takip ediyordum taaa o zamandan beri siz yoktunuz 😀
Ya yok k @egehandro kardeşim yeni gelenleri istemiyorda ondan dedim 😀Biz dünyada yoktuk o zamanlar 😂
Haklı ama 😊Ya yok k @egehandro kardeşim yeni gelenleri istemiyorda ondan dedim 😀
Kral senin de hakkın gidecek yani isterseniz gelsin yeni birileri amma uzattınız roll sizin olsun beni saymayınYa yok k @egehandro kardeşim yeni gelenleri istemiyorda ondan dedim 😀