- 6,513
- 2,442
- 113
+1Kanka bı etkinlik yaptık keske herkese atsam da adam uyanık mesaj yazmadı gol yazdı bekledı gelince de mesaja bastı
+1Kanka bı etkinlik yaptık keske herkese atsam da adam uyanık mesaj yazmadı gol yazdı bekledı gelince de mesaja bastı
Yine vurmuşuz tebriklerHerkese bol şansEkli dosyayı görüntüle 986984
Ben 2.yazdim hep de vardım sohbette değerlendir 😀Kanka bı etkinlik yaptık keske herkese atsam da adam uyanık mesaj yazmadı gol yazdı bekledı gelince de mesaja bastı
Bu baska sıte kirve gecen bakiye sildi zincir dedi değmez oynamaya bahane buluyorlarDedik sana @Holi44
Adam peruyu aldım dediGolllll
İngilterdAdam peruyu aldım dedi
Sağlık olsunBu baska sıte kirve gecen bakiye sildi zincir dedi değmez oynamaya bahane buluyorlar
HaklısınBu baska sıte kirve gecen bakiye sildi zincir dedi değmez oynamaya bahane buluyorlar
pusuda bekliyor o yanlıslikla eli toktuAdam peruyu aldım dedi
Ağa kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez de günde 100 rol açılıp 100 unede giren kişiyi anlayamıyorum biliyorlar Onlara vermicegimi Kendi rolumde onlardan Kimse gelmiyor herkesin Bi aynaya bakıp ben ne yapıyorum demesi gerekiyor benceGeçen günkü isyanın dan dolayı seni tebrik ederim Tahir kardeş nereye baksak Pirana nereye baksak baba😅
O yuzden senin rollde yokumAğa kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez de günde 100 rol açılıp 100 unede giren kişiyi anlayamıyorum biliyorlar Onlara vermicegimi Kendi rolumde onlardan Kimse gelmiyor herkesin Bi aynaya bakıp ben ne yapıyorum demesi gerekiyor bence