Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Holi44 | Rastgele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.20

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,049
27,305
113
Geçen günkü isyanın dan dolayı seni tebrik ederim Tahir kardeş nereye baksak Pirana nereye baksak baba😅
Ağa kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez de günde 100 rol açılıp 100 unede giren kişiyi anlayamıyorum biliyorlar Onlara vermicegimi Kendi rolumde onlardan Kimse gelmiyor herkesin Bi aynaya bakıp ben ne yapıyorum demesi gerekiyor bence

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,061
2,532
113
@Holi44 kardeşim şimdiden bol şans bereket li olsun burda takip edenlerden roll açan adamlara dağıtım yapacaksan da onlara yap belli bir kısım var ne rol açar nede kupon yapar Not Bana Verme kardeşim ama bu roll acmayanlara verme kardeşim adamlar geçimini burdan yapıyor teşekkür ederim şansın açık olsun

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,410
113
Ağa kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez de günde 100 rol açılıp 100 unede giren kişiyi anlayamıyorum biliyorlar Onlara vermicegimi Kendi rolumde onlardan Kimse gelmiyor herkesin Bi aynaya bakıp ben ne yapıyorum demesi gerekiyor bence
O yuzden senin rollde yokum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...