Evet reisBedelli miydi aga
Evet reisBedelli miydi aga
Sus lABi yerde de sinyal yapma asker adama hiç utanma da yok
Kimi komutan da 2 kmden bagirarak uyandiriyorUyanmayan olursa öperek uyandırıyor komutan ciddi kalk hadi evladım diye
10 seneden fazla oldu 1 sene yaptık geldik fii tarihteiban numarası gibi şafak![]()
Gece yat içtimasını alıyor ne yaparsanız yapın diyorlar mıllet hep dısarda 1 2 ye kadarKimi komutan da 2 kmden bagirarak uyandiriyor
Eskiden öyle miydi ağzımıza sicarlardi siz şanslısınızGece yat içtimasını alıyor ne yaparsanız yapın diyorlar mıllet hep dısarda 1 2 ye kadar
Zaten 4 hafta idi 2 aydır.askerde gibi halan13 burdur sayiyorbise kalmamis ya 2 hafta gel gece brezilya takip edicez
Aga işte bedelli kımse karışmıyor içtimada sigara yakıyorlar söndür sigarayı diyorlar hepsı o kadarEskiden öyle miydi ağzımıza sicarlardi siz şanslısınız
Bitmiş geçmiş olsunEvet 13 gün kaldı
Komutan gitti asker kafayı yorganın altından çıkar 2 dk nefes al tekrar daldirAga işte bedelli kımse karışmıyor içtimada sigara yakıyorlar söndür sigarayı diyorlar hepsı o kadar
La komutan gelmıyor hiç ben kogustakıler görüp de istersen diye saklıyorumKomutan gitti asker kafayı yorganın altından çıkar 2 dk nefes al tekrar daldir![]()
Sen gene verme yanlış maça oynarlar belli mi olurLa komutan gelmıyor hiç ben kogustakıler görüp de istersen diye saklıyorum
Aldım onuİngiltere gol atti
Dağıtımlı mıholi sapla bi kupon takip edelim
EvetDağıtımlı mı
brezilya olsun 😂Dağıtımlı mı
Yokkibrezilya olsun 😂