- 20,408
- 17,030
- 113
Hadi abi maçlar bitecek söyle acele etsinlerReis sana sıra gelmez valla kusura bakma gol geldi 20 dk oldu sen geldin adamlar söver bana
Hadi abi maçlar bitecek söyle acele etsinlerReis sana sıra gelmez valla kusura bakma gol geldi 20 dk oldu sen geldin adamlar söver bana
Sen hikmet slotman aranızda anlasın birinize atayım küsüratı rol yapın bende çıkacam zatn işteyim fazlasını yapamam borcum var inankiLan denetime gideceğiz ödülü kaçıracağız
@Holi44 ilk ben talep ettim istersen yaparım rolluMuhtemelen devre arası yansır korner gibi
Tamam anlastık bana atSen hikmet slotman aranızda anlasın birinize atayım küsüratı rol yapın bende çıkacam zatn işteyim fazlasını yapamam borcum var inanki
Bu saydığım adamlar kuponu paylaşmadan hissedip yazdılar dost@Holi44 ilk ben talep ettim istersen yaparım rollu
Ben almıyorum o zaman sen bana bayrama doğru DM yap toparlarsaSen hikmet slotman aranızda anlasın birinize atayım küsüratı rol yapın bende çıkacam zatn işteyim fazlasını yapamam borcum var inanki
Senin kadınlar dediğin maç yok mu gol çıkmaz ikinci yarı çıkar 2 maç var İkisi de biri ilk yarı 2,5 üstü biri İlk yarı 1,5 üstü oldu anasınıBu saydığım adamlar kuponu paylaşmadan hissedip yazdılar dost
Eyvallah KralBence @Muroo1988 yapsın
Ben almıyorum o zaman sen bana bayrama doğru DM yap toparlarsa
Canın sağ olsun nasıl uygun görüyorsan öyle olsunBu saydığım adamlar kuponu paylaşmadan hissedip yazdılar dost
sende almassan bana kalır 2_3 adım atarım puahahaAlmıyonmu swn şimdi reiism
Hadi abi çıkacam bana bi isim verin kupon yansımadı hesaptan atacamAlmıyonmu swn şimdi reiism
Ya adamın durumu yok yoksa bana Ayriyetten DM Yakar zatenAlmıyonmu swn şimdi reiism
Böyle saçmalık mı olur yaa hissetmekle ne alakası var kaç defadır yazıyorum kabul etmiyorumBu saydığım adamlar kuponu paylaşmadan hissedip yazdılar dost
Kanka sal bana yapım rol en guzelınden cafcaf cucufluHadi abi çıkacam bana bi isim verin kupon yansımadı hesaptan atacam
Hikmet benim oyun muro qlmıyorsasende almassan bana kalır 2_3 adım atarım puahaha
Sen 1.35 den yüksek almıyorsun kanka ve hep yatıyosun😅Kanka sal bana yapım rol en guzelınden cafcaf cucuflu