- 2,352
- 1,105
- 113
Sektörde daralma var tahmin edilemeyecek kadar büyük. O yüzden yatırımlı kodlara geçildi ki yatırım girsin. Bunun dışında mega odeon falan digitaine geçti. Maliyetler artıyor yatırımcı azalıyor.
Kripto birçok oyuncu için karmaşık geliyor. Birde şu bekleme olayı gelince hepten vazgeçildi. Ortalık site çöplüğüne döndü. Birçok sebep var bence 2 büyük neden sitelere olan güven azaldı ve millet ay sonunu zor getiriyor. Sitelerinde adil olduğunu düşünmüyorum. GameCheck diye bir platform çıktı slotların sahte olup olmadığını denetliyor ondan bir umudum vardı fakat hiç tahmin edemeyeceğim siteler bu mührü almışlar benim için hükmünü yitirdi. İşin özeti yasal olmadığı sürece ekonomi düzelmediği sürece bu yönetim ile imkansız böyle devam eder. 7 leri az biraz şanslıysan üzümleri fullersen öp başının üstüne koyKiralik hesap işleri de azaldı. Azaldıkça komisyonlar artıyor. Hala kripto olmasına rağmen havaleden çoğu oyuncu vazgeçemiyor. Birde kripto akışı havale akışına göre daha az olduğu için siteler havale çekmeye bildiğin ittiriyor. El değiştirme olmamıştır muhtemelen ama daralmanın etkilerini yaşıyoruz ve görüyoruz.
El değiştirmez ama bu diğital bankalar kapandıktan sonra yatırım olayları epey düştü mesela ben artık yatırım yapmak istesem bile yapamıyorum kripto ya para at 2 gün bekle falan, herkes havale ile uğraşmıuor zaten sadece havale yüklenme olursa hesaplarda sıkıntı olmaya başlar, Bi kaç everymatrix sitesi alt yapı değiştirdi görün bakın bunlarda bir bir değişecekler, çünkü en pahalı alt yapı bu ama gelir gider dengesi bozulursa bir yere kadar dayanırlarHerkese merhaba. Holigan özelleri yakın bir zamana kadar makul seviyedeydi hatta bazı özel oranları baya iyiydi. Son günlerde açılan özel oranlarsa gerçekten kahkaha attıracak cinsten. Örneğin bugün Bayern - Real maçında 6.5 gol üstüne 10 oran açtılar. Normali zaten 9 orandı
Eski ve şimdiki özel oranlar arasında epey bir fark var. Bence bunlar ya battılar ya da el değiştirdiler. Çekimler bile epey gecikmeye başladı. Eski tadında değil Holigan belli bir süredir
Dost gamecheck çok berbat bir oluşum. Sadece oyunların gerçekliğine mühür veriyor ve finansal konulara karışmıyor. Bu şekilde Türkiye'deki güvensizlik ortamına hiçbir katkısı yok. Gerçek oyunlar da ödemiyor sahteleri de ödemiyor. Bu aralar acayip kötü ödemeleri, uzun süredir oynamıyorum param varsa iddaa oynuyorum bıraktım. Beleş kodlar da kesildi hiç ugramiyorum sitelere. Ayriyeten salak saçma özellere yatırım şartı getirdiler.Kripto birçok oyuncu için karmaşık geliyor. Birde şu bekleme olayı gelince hepten vazgeçildi. Ortalık site çöplüğüne döndü. Birçok sebep var bence 2 büyük neden sitelere olan güven azaldı ve millet ay sonunu zor getiriyor. Sitelerinde adil olduğunu düşünmüyorum. GameCheck diye bir platform çıktı slotların sahte olup olmadığını denetliyor ondan bir umudum vardı fakat hiç tahmin edemeyeceğim siteler bu mührü almışlar benim için hükmünü yitirdi. İşin özeti yasal olmadığı sürece ekonomi düzelmediği sürece bu yönetim ile imkansız böyle devam eder. 7 leri az biraz şanslıysan üzümleri fullersen öp başının üstüne koy![]()