Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Holigan'ın Büyük Başarısı

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Dün akşam Bayern - Psg maçından birkaç saat önce holigan birkaç tane özel oran açmıştı ve ne hikmetse hepsi birden kaybetmeyi başardı. İlk yarıda Psg golü erken bulmasına rağmen Bayern cömertçe pozisyonları harcadı ve ilk yarı kg var özel oranı kaybetti. Tam da hiç olmazsa Psg kazanır özel'i geliyor maç bitmek üzere derken 1-1 oldu ve o özel oran da son anda yar olmadı. Çocuğun elinden dondurmasını alır gibi son anda o özel oran da kaybetti

Son düzenleme:

MonteKristoKontu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,314
4,119
113
Dün akşam Bayern - Psg maçından birkaç saat önce holigan birkaç tane özel oran açmıştı ve ne hikmetse hepsi birden kaybetmeyi başardı. İlk yarıda Psg golü erken bulmasına rağmen Bayern cömertçe pozisyonları harcadı ve ilk yarı kg var özel oranı kaybetti. Tam da hiç olmazsa Psg kazanır özel'i geliyor maç bitmek üzere derken 1-1 oldu ve o özel oran da son anda yar olmadı. Çocuğun elinden dondurmasını alır gibi son anda o özel oran da kaybetti

Büyüksün Holigan
Holinin 10 oranı ben de aldım ama yapacak bişi yok futbol bu. Ne son dakika golleri ile holinin ozelleri geldl

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,236
2,449
113

Büyüksün Holigan
İlk kez kaybetmiş gibi konu açmışsın 😃

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
741
113
İki özelide aldım ikiside yattı holigan gene imkansızı başardı

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
525
93
Holigan
PSG kazanır dese yatacakmissiniz.
Bayern kazanır dese kayıp.
İlk yarı var dese kayıp.
İlk yarı 2,5 üst olur dese kayıp.
Maç üst olur dese kayıp.
Kornerler 10,5 üst dese kayıp ( Bayern 1 korner attı lan, düşün)
Site ne yapsın a,g. Kizacaksaniz atak futbolu oynuyor, uçuyor, kaçıyor dediğiniz bayerne kızın.

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,407
1,897
113
bayern gitsin kendi liginde mainza show yapsın top falan oynatmadı psg

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,569
1,079
113
Direk bu sitelerin sahibi singapurdaki baronlar mi acaba

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,448
707
113
Özeller güzel değildi ben almadım kaybetmesi normal bunun içinde şikayet açmazsın

szrgmc

Korean cod hunter
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,009
442
83
Holinin özel oranları önceden iyiydi geliyordu fenerbahce fe5enoord ve karabağ güzel para kazandırmıştı şuan pek güven vermiyor artık ama holigan ödeme konusunda hep 1 numara

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,063
6,501
113
Adamların elinde bilmem kaç yıllık maçların ve oranların detaylı veri analizleri var tabi onlar kazanıcak biz mi kazanıcaz bide

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,007
3,219
113
Halinin sahibi neuer olabilir araştırmaları lazım

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,757
2,091
113
Aq millet kaybetmekten kafayı yedi artık paranız bu kadar kıymetloyse oynamayın abi şunu gidin altın alın döviz alın böyle böyle deli olur milletin de başını belaya sokarsnz

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,896
3,848
113

Büyüksün Holigan
Ne alaka holi kane gol atti holi ne yapsin sacma sapan konular aciyorsun

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Holinin özel oranları önceden iyiydi geliyordu fenerbahce fe5enoord ve karabağ güzel para kazandırmıştı şuan pek güven vermiyor artık ama holigan ödeme konusunda hep 1 numara
Salah gol atar 50 oran aciyorlardi. Hem de leblebi gibi gol attığı dönemlerde. 50 lira deyip geçme. O zaman 50 lirayla 10 tane bira alıyordum aq

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Holinin 10 oranı ben de aldım ama yapacak bişi yok futbol bu. Ne son dakika golleri ile holinin ozelleri geldl
İnsan hep gelmeyenleri düşünür. Geçen ayki kazanç 110 k oldu ama aklım gelmeyenlerde kaldı :)

Ama bazıları gerçekten çok pis yatıyor. Geçen holi'nin 40 veya 50 oranı son maçta 90+7'de yatmıştı mesela. Tam aldık parayı derken 3'ün 1'i geldi

Yatıracaksan ilk maçtan yatır