- 5,505
- 5,948
- 113
Antalya Kemerde 4 sezon çalıştım Türke hasrettim o aralar ahahahaBiz yerli takılıyoruz bro hiç denemedik yabancı marka 🤤
Antalya Kemerde 4 sezon çalıştım Türke hasrettim o aralar ahahahaBiz yerli takılıyoruz bro hiç denemedik yabancı marka 🤤
Ayıp birader şu söylediğinKanka her ülkeden kızla yattım Ukraynali kızlar beni s,kti resmen bide kazak kızlar aw çek hiç denk gelmedi öylesi
Zuahahhahahaha niye dostumAyıp birader şu söylediğin
Mesela annen ukraynalı olsaydı? Veya kızkardeşin? Yapma böyle şeyler ayıptır. Bunları maç özelde konuşursun arkafaşınla 1e1. Umarım empati yaparsın iyi geceler kardeşimZuahahhahahaha niye dostum
Ne alaka aw annen mi Ukrayna li senin karın mı? Boş boş muhabbete atlıyorsunMesela annen ukraynalı olsaydı? Veya kızkardeşin? Yapma böyle şeyler ayıptır. Bunları maç özelde konuşursun arkafaşınla 1e1. Umarım empati yaparsın iyi geceler kardeşim
Ukraynalilar demiştim
HaklısınÜzmeyin birbirinizi he deyin geçin
Açık hali :/ içine etti maçın beşinci set Ekli dosyayı görüntüle 384395
Tahmin etmiştim ama tutturamadik nasipAçık hali :/ içine etti maçın beşinci set Ekli dosyayı görüntüle 384395
çoğu ms1 verende bozuyor zaten 2-0dan 2-2 olunca hop 3-2 bitiyorKlasik voleybol şikesi 2-0 dan 2-2 yapan takıma herkes yüklenir diğer takım kazanır