- 31,884
- 13,775
- 113
Caferde bez qetirio on numara😏Zabıt tutuyorum şuan
Caferde bez qetirio on numara😏Zabıt tutuyorum şuan
Para hesaba geçsin çekim verecgm gelince yollrmÇok zevkli bir rolldü takır takır geldi goller çok iyi oldu 😄
Tamam kardeşim teşekkürler, bol kazançlar.Destek vermdgn için olabilir mi
Ne yalanı la güzelce geldi işte son dakikalara kadar söve söve attırdık 🤣Yalanlarının dibine vurduruyum 😂
Ben hakkarinin daqlarına qittim qeldm 😂Ne yalanı la güzelce geldi işte son dakikalara kadar söve söve attırdık 🤣
Bende çamlıca tepesinden sövdüm 😆Ben hakkarinin daqlarına qittim qeldm 😂
Kaybetme la hemen 😄2 dk cok dedin😁
sesin cok net ulasmıs olmalıki attılar🤓Bende çamlıca tepesinden sövdüm 😆
Tm bu sefer 2dk 1 snKaybetme la hemen 😄
| FC Svratka Brno - Boskovice | 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 2.5 | Üst 2.5 | Beklemede | 1.57 |
| Trebon - Fk Olesnik | 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 1.5 | Üst 1.5 | Beklemede | 1.60 |
| Jeonnam Dragons - Busan I Park | 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 2.5 | Üst 2.5 | Beklemede | 1.80 |
| Grazer AK - FAC Wien | 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 1.5 | Üst 1.5 | Beklemede | 1.80 |
Bol şanslar dostumÇekim verildi @Kırmızı ve @Aekrem emeğinize sağlık
Kusuratla yeni iki adım 🤭
FC Svratka Brno - Boskovice 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 2.5 Üst 2.5 Beklemede 1.57 Trebon - Fk Olesnik 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 1.5 Üst 1.5 Beklemede 1.60 Jeonnam Dragons - Busan I Park 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 2.5 Üst 2.5 Beklemede 1.80 Grazer AK - FAC Wien 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 1.5 Üst 1.5 Beklemede 1.80
Seninde Kesene bereket kazancın daim ola dostÇekim verildi @Kırmızı ve @Aekrem emeğinize sağlık
FC Svratka Brno - Boskovice 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 2.5 Üst 2.5 Beklemede 1.57 Trebon - Fk Olesnik 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 1.5 Üst 1.5 Beklemede 1.60 Jeonnam Dragons - Busan I Park 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 2.5 Üst 2.5 Beklemede 1.80 Grazer AK - FAC Wien 1. Yarı - Toplam Gol Alt/Üst 1.5 Üst 1.5 Beklemede 1.80
Çekim gelsn hemen atacgmSeninde Kesene bereket kazancın daim ola dost
Bol zop zop
Şunlara biraz sövelim 😅Çekim verildi @Kırmızı ve @Aekrem emeğinize sağlık
Acelemiz yok dost nefes aldımız sürece devamkeeÇekim gelsn hemen atacgm