- 23,106
- 7,815
- 113
Haydii be bı tane daha
En sevdiğim icecek @hotchocolatee mockaSinyal attim sponsora cevap vermedi
Bol sans@LordVoldemort tahmin etkinliğinden kazandık kendisine teşekkürler. Hedef 3 adım 1.70 oran üstü yakalamak. Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 1000er TL trx .
Ekli dosyayı görüntüle 948794Ekli dosyayı görüntüle 948794
Emirates giibi olmaz dimi abiHatcaklitmoka durumun iyiyse güzel yamyamlar olarak burdayiz
Hep buradasın yahu bir kere dağıt 🤣Hatcaklitmoka durumun iyiyse güzel yamyamlar olarak burdayiz
Emirates arsenal stadi benim bildiğim diğerini unuttumEmirates giibi olmaz dimi abi
Ben direkt lorda sinyal attim bir zamanlar dm atan adam parayi bulunca degismis kardessssEn sevdiğim icecek @hotchocolatee mocka
uzatması var daha dur995 e bozum yazıyor ama buraya kadar geldik rol başa donmesin 😂
Beni başkasıyla karistiriyorsun rol takip eden adamın bu kadar tepkimesi olmaz benceHep buradasın yahu bir kere dağıt 🤣
Zamanında çok yamyam baktım burda simdi kayıp hepsi otobus paraları ilac paraları vs hepsi helal olsun gerçi 😄Hatcaklitmoka durumun iyiyse güzel yamyamlar olarak burdayiz
Gelecek bekle knk995 e bozum yazıyor ama buraya kadar geldik rol başa donmesin 😂