Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet HPV Virisü Hakkında

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
1,217
113
Kral şu konuşmadan senin ne kadar salak ve zavallı olduğunu anladım zavallısın ama neden böylesin onun bile farkında değilsin
Gardaşım niye hakaret edin şimdi gecmişte olan bi durumu dilee getirdim yani bu demen hoşmu sana hic yakıştırmadımdoktorun tavsiyesi bizi şaşırtı ama öyle birşey yapmadı 4 haftada kendi imkanlarıyla iyleşti iyi kötü senin şu uslubün için sana düz giderdim zaten ALLAH vurmuş Sana BİDE senle gereksiz diyalağa girmycem saygısız cokta si...

Son düzenleme:

xadamx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
191
64
28
Korkacak bir şey yok. Ülkenin %80 i HPV tasiyicisi zaten.
Dudakta çıkan uçuk da HPV kaynaklı, yüzde çıkan sivilce de. Herpes simpleks virüsü olmayan yok.
Lakin, yaktirsan da bir süre sonra tekrar edebilir. Elma sirkesini pamuğa emdir , gece yatmadan üzerine koy. Bir kaç gün tekrarla siğil migil kalmaz.
Bu nasıl yorum mk, böyle hastalığı ilk defa duydum adam yüzde 80 e teşhis koydu

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
570
93
Dostlar gene ilginç bir konuyla karşınızdayım.Şimdi başımdan geçen olayı anlatıyorum hepimiz genciz kanımız hızlı akıyor.Geçen sene birazda alkolün etkisiyle istanbulda bi hayat kadınıyla beraber oldum.Daha sonra 3-5 ay sonra genital bölgemde siğil çıkmaya başladı.İlk farkettiğimde ne olduğunu anlamadım aids oldum sandım hatta ölceğimi düşündüm gece uyuyamadım.Sonra yapay zekanında yardımıyla HPV virüsü kaptığımı cinsel aktif çoğu kişininde hayatının bir döneminde bu virüsü kaptığını öğrendim.Daha sonra zorlu bir süreç geçirdim siğilleri yaktırdım falan sonra çıkmadı sigarada kullanmıyorum zaten bağışıklık güçlü.Benim başıma gelmez demeyin bilinçli olun tek eşliliği tercih edin yada korunun.Cinsellikde hayatımızın bir parçası unutmayın.Herkese iyi forumlar...
Her kuşun eti yenmez iğrenç herif.
Tarlabaşına mi gittin

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,853
9,614
113
Korkacak bir şey yok. Ülkenin %80 i HPV tasiyicisi zaten.
Dudakta çıkan uçuk da HPV kaynaklı, yüzde çıkan sivilce de. Herpes simpleks virüsü olmayan yok.
Lakin, yaktirsan da bir süre sonra tekrar edebilir. Elma sirkesini pamuğa emdir , gece yatmadan üzerine koy. Bir kaç gün tekrarla siğil migil kalmaz.
Elma sirkesi asidik yapısı nedeniyle siğilleri kurutmaya ve düşürmeye yardımcı olabilir, ancak HPV virüsünü doğrudan yok edemez. Çevredeki sağlıklı cilde zarar verebileceği, kimyasal yanıklara yol açabileceği ve özellikle genital bölge ve yüzde kesinlikle kullanılmaması gerektiği uzmanlarca vurgulanmaktadır.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,789
4,106
113
Elma sirkesi asidik yapısı nedeniyle siğilleri kurutmaya ve düşürmeye yardımcı olabilir, ancak HPV virüsünü doğrudan yok edemez. Çevredeki sağlıklı cilde zarar verebileceği, kimyasal yanıklara yol açabileceği ve özellikle genital bölge ve yüzde kesinlikle kullanılmaması gerektiği uzmanlarca vurgulanmaktadır.
Uzmanlar boş yapmış. Doğrudan kaldırmaz tabi. Vücut direnci düşer ve pislik bir herifsen yeniden tekrarlar. Sadece sigillerden kurtulmak için ise yarar. Bilinçsizce hayvan gibi sirkeye sokar gece beklersen sabaha eline alırsın malzemeyi.

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,853
9,614
113
Uzmanlar boş yapmış. Doğrudan kaldırmaz tabi. Vücut direnci düşer ve pislik bir herifsen yeniden tekrarlar. Sadece sigillerden kurtulmak için ise yarar. Bilinçsizce hayvan gibi sirkeye sokar gece beklersen sabaha eline alırsın malzemeyi.
bunlara gerek yok aga gidiyosun adam 2 fıs fıs yapıyo soğutucuyla 3 4 güne düsüyo zaten. ben yaptırdım düstü bir iki tane yine çıktı. virüs de yok test yaptım ama sigil cıkıyo nasıl is anlamadım

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,430
2,642
113
Şöyle bir konu niye açılır anlamış değilim. Kendinizi rezil edecek konular açmayın
Forumun kalitesi çok düştü gerçekten.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,403
1,210
113
Benimde testislerde yaklaşık 2 senedir siğil mi sivilcemi ne boktur. 7 8 9 tane var kaybolup kaybolup çıkıyorlar küçük sivilce. Bazen sıkıyorum içinden beyaz sivi akıyor.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,789
4,106
113
bunlara gerek yok aga gidiyosun adam 2 fıs fıs yapıyo soğutucuyla 3 4 güne düsüyo zaten. ben yaptırdım düstü bir iki tane yine çıktı. virüs de yok test yaptım ama sigil cıkıyo nasıl is anlamadım
Sen dediğimi dene. Pamuğa az bişey emdir gece yatarken etrafa bulasmayacak sekilde 2 gün fln koy. Kuruyunca tekrarla. Kenarlara temas ettirme ama tahriş olur, yanma hissi olur. Sürekli kriyo ile yaktirmak ile kimse ugrasamaz. Yoksa tabiki koterle yakmak daha mantıklı. Ama sirke candır. Bereket de getirir 😂

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,853
9,614
113
Sen dediğimi dene. Pamuğa az bişey emdir gece yatarken etrafa bulasmayacak sekilde 2 gün fln koy. Kuruyunca tekrarla. Kenarlara temas ettirme ama tahriş olur, yanma hissi olur. Sürekli kriyo ile yaktirmak ile kimse ugrasamaz. Yoksa tabiki koterle yakmak daha mantıklı. Ama sirke candır. Bereket de getirir 😂
kanka boşver zaten kola tiner asetondan 1 hafta kaşındım yeni geçti daha vucuduma su dısında bisi sürmem 🤣🤣