- 1,660
- 4,833
- 113
Maçlar hayatındibi sende hedefe ulaşırsak yarısı burda dağıtılacak şu şekilde 1k nın yarısı hayatındibi senin maçlar senden olduğu için geri kalanı yine sen seçip dağıtıcan hazır olduğunda başlayabiliriz
Geldim bo sanslarMaçlar hayatındibi sende hedefe ulaşırsak yarısı burda dağıtılacak şu şekilde 1k nın yarısı hayatındibi senin maçlar senden olduğu için geri kalanı yine sen seçip dağıtıcan hazır olduğunda başlayabiliriz
Ok kardez anladim mac bakiyim geliyorum hemenMaçlar hayatındibi sende hedefe ulaşırsak yarısı burda dağıtılacak şu şekilde 1k nın yarısı hayatındibi senin maçlar senden olduğu için geri kalanı yine sen seçip dağıtıcan hazır olduğunda başlayabiliriz
Sende heryerdesin dayı iyisin bu işteGeldim bo sanslar
Bende bakayım mı hüsoMaçlar hayatındibi sende hedefe ulaşırsak yarısı burda dağıtılacak şu şekilde 1k nın yarısı hayatındibi senin maçlar senden olduğu için geri kalanı yine sen seçip dağıtıcan hazır olduğunda başlayabiliriz
Bologna maci var basket ust olurMaçlar hayatındibi sende hedefe ulaşırsak yarısı burda dağıtılacak şu şekilde 1k nın yarısı hayatındibi senin maçlar senden olduğu için geri kalanı yine sen seçip dağıtıcan hazır olduğunda başlayabiliriz
Helal güzel mac sectin musleraBologna maci var basket ust olur
Kaç üst dost sen maçı komple at böyle değilBologna maci var basket ust olur
Kardes bennyazcam barem degisicek yazana kdr hemen ust olur yazdimKaç üst dost sen maçı komple at böyle değil![]()
Dayı ya heyecan yaptırtma hüsoKaç üst dost sen maçı komple at böyle değil![]()
Ben 154ken yazdim 157 olmus oyna onadaKaç üst dost sen maçı komple at böyle değil![]()
Gevşeme yeri bura degil dostDayı ya heyecan yaptırtma hüso
Hadi dayı hadi bi mac vericen uzattında uzattınKardes bennyazcam barem degisicek yazana kdr hemen ust olur yazdim
Hehe yırtık dondan cıkar gibi cıkıyonGevşeme yeri bura degil dost
Kardes bu kdr laubali olck samimiyetimiz varsa benim haberim yokHadi dayı hadi bi mac vericen uzattında uzattın