- 34,546
- 19,157
- 113
Geçmiş olsun hocam yerinde olsam roll yapmam biri maç veriyor biri ucurayim diyor oynanan maçı bir iki kişi takip ediyor. Geçmiş olsun bol şanslarBen uçmak istemiyorum dost teşekkür ederim
Geçmiş olsun hocam yerinde olsam roll yapmam biri maç veriyor biri ucurayim diyor oynanan maçı bir iki kişi takip ediyor. Geçmiş olsun bol şanslarBen uçmak istemiyorum dost teşekkür ederim
Benim sanslik durum kalmadi ben patladim erkan patladi simdide huso patladiBol.şans Mehmet abi
Adam hayatın dibini gördüSen boyle degildin dayıcım hayırdır neden boyle ters konusmaya basladın seviyoruz diyoruz takılıyoruz diyoruz kızıyorsun
Hasta misin la sen..bahsin gelmesiyle birinin bir şey demesinin bir şey yapmasınin bir alakası yok anlayamadın mi bu yaşına kadar. Şansa gelir ya da gelmezSenin ugursuzlugun bulastı dayı hüsoyada
Sağlık olsun kralBenim sanslik durum kalmadi ben patladim erkan patladi simdide huso patladi
Niye ulkenin de ekonomisini ucurucaz demiyorlarmiydiGeçmiş olsun hocam yerinde olsam roll yapmam biri maç veriyor biri ucurayim diyor oynanan maçı bir iki kişi takip ediyor. Geçmiş olsun bol şanslar
Dayımla arama girme o 90 kurusa 7 k almıs adam ooAdam hayatın dibini gördü
Hadi ya üzüldüm abi. Ben zaten patlamışımBenim sanslik durum kalmadi ben patladim erkan patladi simdide huso patladi
Evet yasam tecrubesi olarak ne yazikki o durumu yasadim allah daha dipleri yasatmasin.allah sizlerinde basima vermesin benim yasadiklarimi.Adam hayatın dibini gördü
Onlara mi özeniyorsun dostNiye ulkenin de ekonomisini ucurucaz demiyorlarmiydi
Olum adam sana samimiyetimiz yok diyor sen takılıyoruz diyorsun çelişkiye bak awSen boyle degildin dayıcım hayırdır neden boyle ters konusmaya basladın seviyoruz diyoruz takılıyoruz diyoruz kızıyorsun
Farklı durumda değilimEvet yasam tecrubesi olarak ne yazikki o durumu yasadim allah daha dipleri yasatmasin.allah sizlerinde basima vermesin benim yasadiklarimi.
Huso kuponu buraya atta takip edelim zaman geçsinBen en iyisi bildiğimden şaşmıyım bi kombine kuponu yapıyım sonrada dedeye selam vermeye gidiyim![]()
Ben sana kombine yap o 600le dedim sen roll yaptin sabaha kdr burdayiz sen yap kombini takip etmesi zevkli oluyor.simdiden bol sansBen en iyisi bildiğimden şaşmıyım bi kombine kuponu yapıyım sonrada dedeye selam vermeye gidiyim![]()
Kanka dibi gördük ama sorun o da değil zirveyi gördükten sonra dibi görmek daha kötüEvet yasam tecrubesi olarak ne yazikki o durumu yasadim allah daha dipleri yasatmasin.allah sizlerinde basima vermesin benim yasadiklarimi.
Girmiyom zaten kendi kendinizi yiyin sizDayımla arama girme o 90 kurusa 7 k almıs adam oo
Yaptıktan sonra atarım dostHuso kuponu buraya atta takip edelim zaman geçsin
Dedeye selam söyle dostBen en iyisi bildiğimden şaşmıyım bi kombine kuponu yapıyım sonrada dedeye selam vermeye gidiyim![]()
Farklidir emin ol ben maddiyati s.klemem ben maneviyata ezildimFarklı durumda değilim