Sagolasın dostYaptıktan sonra atarım dost
Sagolasın dostYaptıktan sonra atarım dost
Erkek saf erkek gibi konuşYahu arkadasım neden sen araya giriyorsun onu anlamadım ben adamla takılıyorum ama ona konustugum gibi sana nazik konusmam
Sana noldu pasam hayırdır seni geren nedir terbiyesizlik mi yaptık adamaOlum adam sana samimiyetimiz yok diyor sen takılıyoruz diyorsun çelişkiye bak aw
Aynen bende ne aile huzuru, ne manita kaldı, iş hayatıda boka sardı, daha ne olsun senden farklıFarklidir emin ol ben maddiyati s.klemem ben maneviyata ezildim
Sen karışma dost onların makarasinaErkek saf erkek gibi konuş
Kanka boşver kaybedince insan gergin olur illa en ufak bir şey dememek lazım adam ister istemez kendini kötü hisseder boşver keyfinize bakinSana noldu pasam hayırdır seni geren nedir terbiyesizlik mi yaptık adama
Gerdi amk varmı problemin, takıldığın uğursuz dediğin adam senden 20 yaş büyük nerde nasıl konuşçağınızı öğrenin gelin şurayaSana noldu pasam hayırdır seni geren nedir terbiyesizlik mi yaptık adama
Daha buyukabdestin denizin dibine düşmemiş hayırdır herkese sariyon senSana noldu pasam hayırdır seni geren nedir terbiyesizlik mi yaptık adama
Ben bunlara sikinti demiyorum o kdr diyim sana gerisini sen dusun.bunlar cerez kardes sen ana menüyü gormemissin daha insallahta gormezsinAynen bende ne aile huzuru, ne manita kaldı, iş hayatıda boka sardı, daha ne olsun senden farklı
Daha ne kaldı ki kardeş, merak ettim simdiBen bunlara sikinti demiyorum o kdr diyim sana gerisini sen dusun.bunlar cerez kardes sen ana menüyü gormemissin daha insallahta gormezsin
Hadi baska sohbete dostum bana yazmaGerdi amk varmı problemin, takıldığın uğursuz dediğin adam senden 20 yaş büyük adam nerde nasıl konuşçağınızı öğrenin gelin şuraya
Kaç yaşında adamsın senin anan bacın yok mu saygısızlık yapma diyoruz fazlasını soyluyosimAy seni anana müjdeliyeni s..keyim
Guzel kardesim bak herkes sana sardi uykusuz falansan ondan boyle ayarin kacmis olabilir sunu dusun simdi sikinti bu kdr insandami sendemi?sen sakin ol herkese gider yapma bi hava al sonra yine gel.yoksa az once uyarildin simdi ban yersinAy seni anana müjdeliyeni s..keyim
Sağol abi
Bosver kardesim o kdr derine inersek sabah olur.ben yasadiklarimi ruyamda gorsem kahrolurdum muhtemelen ama ne yazikki yasadim.hayat size guzellikler sunar umarimDaha ne kaldı ki kardeş, merak ettim simdi
Zor aga o yaBoston maçını izleyen var mı. Boston şampiyon olur bahsi var mı şuan
Bn dedim ama dinlemedi adam daha 1 dk oldu uyarali isik hizinda ban yedi adam.