- 13,884
- 4,428
- 113
Hayir reis 😁Sen bu dünya katılıma uyemisin dost
Hayir reis 😁Sen bu dünya katılıma uyemisin dost
Ama yaparsam benim ailem kalabalık 10 kişi tamamlarım ben 👑Sen bu dünya katılıma uyemisin dost
Bol şanslar dost@Casineon Destek Kasa 250 Hedef 2000 kazanırsak 5 kişinin hesabına 250 tl eklenecek
Ferhat sağlamdır yap yarı yarıya yapın İşte benim üyeliğim varAma yaparsam benim ailem kalabalık 10 kişi tamamlarım ben 👑
Reis sağlam olduğunu biliyorum ben merak etmeFerhat sağlamdır yap yarı yarıya yapın İşte benim üyeliğim var
Bol şanslar dost@Casineon Destek Kasa 250 Hedef 2000 kazanırsak 5 kişinin hesabına 250 tl eklenecek
Yok yatırım yapmayanlarda olurYatırım yapanlarami yoksa 😁
Ben merak etmiyorum söylüyorumReis sağlam olduğunu biliyorum ben merak etme
TMM reisBen merak etmiyorum söylüyorum
Sorma ya inmenin biri beni bile dolandırdı üye yaptı AMK sanki 300 ile zengin olacaklarFerhat sağlamdır yap yarı yarıya yapın İşte benim üyeliğim var
HahshaHhzHHzhSorma ya inmenin biri beni bile dolandırdı üye yaptı AMK sanki 300 ile zengin olacaklar
Vallahi aynısını bana üç dört ay önce biri yapmıştı Belki daha fazla oluyor hatırlıyorum ama kişiyi hatırlamıyorum bu forumdaydı onu bir bulsam var yaSorma ya inmenin biri beni bile dolandırdı üye yaptı AMK sanki 300 ile zengin olacaklar