- 9,367
- 7,758
- 113
Geçmiş olsunFener yüzünden 9k gitti bide kasamı çaldı
Geçmiş olsunFener yüzünden 9k gitti bide kasamı çaldı
2 mesajımdan bunu mu anladın harbidenEgo çok üst düzeyde
bu arkadas o mu ?12 adım roll yapan bi forum kullanıcısı
Bol sansHerkese bol şans
5.500 mesajin var biraderim anlamıştir haliyle herhalde2 mesajımdan bunu mu anladın harbiden
Siz kafayı çıtırdan yemişsiniz ben gidiyorum5.500 mesajin var biraderim anlamıştir haliyle herhalde
Yok la o değildir bnce.eger oysa hiç kendinizi yormayın kazanırsa konuyu kilitleyip gider 3 5 gün gözükmez 3 5 gün sonra tekrar gelir 😁 ama bnce bu o değilSelam gülboz
Ego çok üst düzeyde
bol sans demek yerine konuya gelip ucuz espriler yapan sensin biraderim yok adam bilmiyormus vs felan senin daha rol açtığını gormedikSiz kafayı çıtırdan yemişsiniz ben gidiyorum
2 mesajdan anlasam başka şeyler derdim ama sen hep aynısın dalga alay özellikleri var kendini çok üst düzey görüyorsun2 mesajımdan bunu mu anladın harbiden
az önce 1e 7k aldı konuyu kapattı bunu açtı abiYok la o değildir bnce.eger oysa hiç kendinizi yormayın kazanırsa konuyu kilitleyip gider 3 5 gün gözükmez 3 5 gün sonra tekrar gelir 😁 ama bnce bu o değil
bu konuda bende hemfikirim valla ne diyim öyle yani2 mesajdan anlasam başka şeyler derdim ama sen hep aynısın dalga alay özellikleri var kendini çok üst düzey görüyorsun
Hiç mi görmedinbol sans demek yerine konuya gelip ucuz espriler yapan sensin biraderim yok adam bilmiyormus vs felan senin daha rol açtığını gormedik
o kupon yatmadı mi?az önce 1e 7k aldı konuyu kapattı bunu açtı abi![]()
evetHiç mi görmedin
Senden daha çok açtığıma%100 eminimbol sans demek yerine konuya gelip ucuz espriler yapan sensin biraderim yok adam bilmiyormus vs felan senin daha rol açtığını gormedik
Ölecez diye gülmeyek mi kardeşim tbmm değil burası2 mesajdan anlasam başka şeyler derdim ama sen hep aynısın dalga alay özellikleri var kendini çok üst düzey görüyorsun
Onu ödüllü yada roll diye acmamistiki zaten.bunu actiysa atar bnce.ben tanımam etmem adamı ama roll ttakip ettiginic ok gördüm şimdide roll actiysa dağıtmak için almıştır bnce.oyle yargısız yaklaşmayın derimaz önce 1e 7k aldı konuyu kapattı bunu açtı abi![]()