- 291
- 31
- 28
Eyvallah dostum keske başta deseydin2 kişi yazdım 3 kişiye verdim zaten dostum ayrıca şartları sağlamıyorsun k.b
İnsanlık namına insan der ki adam 2 saat takip etmiş ona da destek vereyim
Eyvallah dostum keske başta deseydin2 kişi yazdım 3 kişiye verdim zaten dostum ayrıca şartları sağlamıyorsun k.b
Sende emekçisin abi hakkindır 😂coktum ona😂😂
tekgol hayatta yok demez banaSende emekçisin abi hakkindır 😂
Teşekkürler dostTebrikler gardaş @Tekgol1 sevindim senin kazanmana emekçi insan cansın
Reis ben zamana taaa diğer konuda ilk mesajında şartları karşılamadığını söyledim, multi hesap açıp açıp adama ekşimeyinEyvallah dostum keske başta deseydin
İnsanlık namına insan der ki adam 2 saat takip etmiş ona da destek vereyim
belki multi degildir laReis ben zamana taaa diğer konuda ilk mesajında şartları karşılamadığını söyledim, multi hesap açıp açıp adama ekşimeyin
Buyrun geldimgel bura😂😂
İnce ayrıntıları gören insanları severim adamsın sende gardaş tebrikler , hesap açıp açıp gelen üyeleri farkeden insan hak yemez.2 kişi yazdım 3 kişiye verdim zaten dostum ayrıca şartları sağlamıyorsun k.b
iban biliyonBuyrun geldim
Neden yeni üyelere multi gözüyle bakılıyor sen foruma ilk girdiğinde 5000 mesajla mu girdinİnce ayrıntıları gören insanları severim adamsın sende gardaş tebrikler , hesap açıp açıp gelen üyeleri farkeden insan hak yemez.
İban mi atayım dayıiban biliyon
Tamam multisin işte sabah bi hesabın kalmaz muhtemelen sabaha kadar takıl bu hesaptaSen ne diye bana taktın multi olduğumu da nereden çıkardın sana daha geçen dolandirici diyorlardı
dogru ama malesef kimseye guven kalmadiNeden yeni üyelere murti gözüyle bakılıyor sen foruma ilk girdiğinde 5000 mesajla mu girdin
Dost kusura bakma sana birşey diyecem üye olalı 15 gün olmuş ben üye olduğumda forumu çözmek için 2 ay uğraştım rolling nedir veya konular nedir nerededir ne yapılır diye sağa sola sordum madem bu forumda eski değilsin 3 günde bütün sistemi nasıl çözdünüz gerizekalılık bizde galiba size helal olsun 😂Sen ne diye bana taktın multi olduğumu da nereden çıkardın sana daha geçen dolandirici diyorlardı
9 mayısta kaydolmuş benim salihle olan muhabbet 1 sene önceı döndü multi olmasa nereden bilecek neyse raporladım geçtim iyi gecelerdogru ama malesef kimseye guven kalmadi
belki baska forumda takiliyordur bu kadar ustune girmesin anlami yokDost kusura bakma sana birşey diyecem üye olalı 15 gün olmuş ben üye olduğumda forumu çözmek için 2 ay uğraştım rolling nedir veya konular nedir nerededir ne yapılır diye sağa sola sordum madem bu forumda eski değilsin 3 günde bütün sistemi nasıl çözdünüz gerizekalılık bizde galiba size helal olsun 😂
bu salih rozers olanmi9 mayısta kaydolmuş benim salihle olan muhabbet 1 sene önceı döndü multi olmasa nereden bilecek neyse raporladım geçtim iyi geceler
bak bu gibi kisilere kasar denir aklinda olsunHarbi bende 2.gün banlandım aw ref link ile deneme bonusu dağıtıyodum perabet
kim dost konuya federaller geldibak bu gibi kisilere kasar denir aklinda olsun
Herkes o yollardan geçti bende kod alanına çekim paylaş yapmıştım bir kaç kişi giydirmişti onlara cevap yazmıştım öyle daldık konuya sonra iyilik akımına paylaştım birisi alay etti küfür etmiştim ban yemiştim falan derken çözdük aga adamlara bakıyorum 2 günlük üye benim bilmediğim konuları biliyolar tuhaf 😂Harbi bende 2.gün banlandım aw ref link ile deneme bonusu dağıtıyodum perabet