- 9,164
- 7,637
- 113
tostoskim dost konuya federaller geldi
tostoskim dost konuya federaller geldi
Banlandı zaten, yani sanırsamHerkes o yollardan geçti bende kod alanına çekim paylaş yapmıştım bir kaç kişi giydirmişti onlara cevap yazmıştım öyle daldık konuya sonra iyilik akımına paylaştım birisi alay etti küfür etmiştim ban yemiştim falan derken çözdük aga adamlara bakıyorum 2 günlük üye benim bilmediğim konuları biliyolar tuhaf 😂
Evet uçmuş hakkı budur zaten kim gerekeni yaptıysa teşekkür ederimBanlandı zaten, yani sanırsam
Önemli değilEvet uçmuş hakkı budur zaten kim gerekeni yaptıysa teşekkür ederim
Sen gizli adminmisin pajzjsnÖnemli değil
hafiz daha forumlar yeni acilio bi yere uye oldum selam aleykum dedin.biri.as dedi ben senin a s I'm dedim kufur ettim ama rahat 10 12 senesi varHerkes o yollardan geçti bende kod alanına çekim paylaş yapmıştım bir kaç kişi giydirmişti onlara cevap yazmıştım öyle daldık konuya sonra iyilik akımına paylaştım birisi alay etti küfür etmiştim ban yemiştim falan derken çözdük aga adamlara bakıyorum 2 günlük üye benim bilmediğim konuları biliyolar tuhaf 😂
Yok çok açıklayıcı bi şekilde report ettim 😅Sen gizli adminmisin pajzjsn
yarin derken pazar gunumuNeyse ben kaçıyom uykuna yarın erken kalkıp roll bonus monus kovalayıp kasa yapmak lazım
yok yani biraz sonra işte ben günlük 3,5-4 saat uyuyom zatenyarin derken pazar gunumu
Sana güvendik markaj hala duruyor yakalaa artık fifty şekli yavNeyse ben kaçıyom uykuna yarın erken kalkıp roll bonus monus kovalayıp kasa yapmak lazım
ne var markajdaSana güvendik markaj hala duruyor yakalaa artık fifty şekli yav
Deneme bonusundan 1500 duruyor 1500 yatır tek kat çevir çekne var markajda
tekgol yaz parasi varsa versin dur ben yazayimDeneme bonusundan 1500 duruyor 1500 yatır tek kat çevir çek
Yav desene o günden sonra 15-20 kere geçti o tutar benim elime, yarın halledelimSana güvendik markaj hala duruyor yakalaa artık fifty şekli yav
He veya böyle halledin işte edemezsen yarın çözeriztekgol yaz parasi varsa versin dur ben yazayim
Yok abi şimdi bu saatte olacak birşey değil yav gözümden uyku akıyor gün içinde bakarız yada sonra önemli değiltekgol yaz parasi varsa versin dur ben yazayim
Duruyor ya sıkıntı yok takılıyorum kanka sana ben içimden gelmiyor zaten darlandım artık.Yav desene o günden sonra 15-20 kere geçti o tutar benim elime, yarın halledelim