- 19,840
- 6,301
- 113
Konya yolundayım😂😂Sen malatya da mısn
Konya yolundayım😂😂Sen malatya da mısn
Hayir izmirde canoSen malatya da mısn
Orda kal sakin izmire gelme.🤣🤣Konya yolundayım😂😂
Yucelt konuyu sende 🤣Konu yine aman Allah im yerlerde neyse
Geleyim bi haftasonu da seni bi göreyim bi vapur turu yapalım masraflar bendenHayir izmirde cano
Hyper kazanmış benim corabim yırtık bu aralarYucelt konuyu sende 🤣
Basimla beraber gel ben seni gezidirrm gardasligim misafire para harcatmiyoz biz ✋Geleyim bi haftasonu da seni bi göreyim bi vapur turu yapalım masraflar benden
Ödülü kime atti hyper 500 turk lirasiniBasimla beraber gel ben seni gezidirrm gardasligim misafire para harcatmiyoz biz ✋
Ben dürüm ayran yemem ama yürümem taksiye binerim çay içmem değişik kahveler içerim emin misin?Basimla beraber gel ben seni gezidirrm gardasligim misafire para harcatmiyoz biz ✋
Sen misafir pervane 😃😃Ben dürüm ayran yemem ama yürümem taksiye binerim çay içmem değişik kahveler içerim emin misin?
Orasını karıştırmaÖdülü kime atti hyper 500 turk lirasini
Seni gezdirmeye asgeri ücrette yetmez 😃😃Ben dürüm ayran yemem ama yürümem taksiye binerim çay içmem değişik kahveler içerim emin misin?
Fenerbahçeli birineÖdülü kime atti hyper 500 turk lirasini
Gözü korksun biraz çaktrma😄Seni gezdirmeye asgeri ücrette yetmez 😃😃
Arabamizda var gardasm hrrseyin en iyisi kurban olsun sana ✋🙏Ben dürüm ayran yemem ama yürümem taksiye binerim çay içmem değişik kahveler içerim emin misin?
Bugun kaçıncı kez odul aldi 2 hakan olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor Allah ıslah etsin ne diim dost pauahFenerbahçeli birine