- 9,881
- 3,303
- 113
Gecmis olsun dostum
Dost imkansizlar geliyor twente gibi bir takım 90 dk gol atamadı ciddi anlamda biseyler var maci izledim twente gol atmak için topu sisirip durduDost zorlama bugun maclarda gol cikmiyor çogu alt su bir hafta idda milleti mafetti. Ama böyle her maça El atarlarda yakında oynucak Adam bulamicaklar bende nac breda 0.5 üst den gittim koskoca hollanda ligi bir gol olmadı ve ayrica dksika 75 de penalti kacti breda. Iyice tadi tuzu kalmadi bu isin
Su 3 gundur yatan kuponlarimi gorsen 10 k içeri girdim. Dun alkmar bugn breda Twente az once de crystal palace iy golden 8 maçlık kombine kuponum gitti. Bu hafta milleti somurduler. Basketler bile ters hep kime oynasam olmadı bu haftaDost imkansizlar geliyor twente gibi bir takım 90 dk gol atamadı ciddi anlamda biseyler var maci izledim twente gol atmak için topu sisirip durdu
Haftasonu cok garanti maçlar var insan kombine yapmaya korkuyor artıkSu 3 gundur yatan kuponlarimi gorsen 10 k içeri girdim. Dun alkmar bugn breda Twente az once de crystal palace iy golden 8 maçlık kombine kuponum gitti. Bu hafta milleti somurduler. Basketler bile ters hep kime oynasam olmadı bu hafta
Yerinde olsam pazar günü Fener 2 gol atari a yüklü girer baska da Mac almam. Bultenin en banko maçı FenerHaftasonu cok garanti maçlar var insan kombine yapmaya korkuyor artık
Gs üst fener yener dortmund üst bayern üst bu 4lüyle biseyler yapmayı düşünüyorumYerinde olsam pazar günü Fener 2 gol atari a yüklü girer baska da Mac almam. Bultenin en banko maçı Fener