Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ibisevic1 / Gelsin Goller

Kupon Miktarı
800
Kupon Oranı
6.50

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,480
21,985
113
Dost zorlama bugun maclarda gol cikmiyor çogu alt su bir hafta idda milleti mafetti. Ama böyle her maça El atarlarda yakında oynucak Adam bulamicaklar bende nac breda 0.5 üst den gittim koskoca hollanda ligi bir gol olmadı ve ayrica dksika 75 de penalti kacti breda. Iyice tadi tuzu kalmadi bu isin

ibisevic1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
557
1,621
93
Dost zorlama bugun maclarda gol cikmiyor çogu alt su bir hafta idda milleti mafetti. Ama böyle her maça El atarlarda yakında oynucak Adam bulamicaklar bende nac breda 0.5 üst den gittim koskoca hollanda ligi bir gol olmadı ve ayrica dksika 75 de penalti kacti breda. Iyice tadi tuzu kalmadi bu isin
Dost imkansizlar geliyor twente gibi bir takım 90 dk gol atamadı ciddi anlamda biseyler var maci izledim twente gol atmak için topu sisirip durdu

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,480
21,985
113
Dost imkansizlar geliyor twente gibi bir takım 90 dk gol atamadı ciddi anlamda biseyler var maci izledim twente gol atmak için topu sisirip durdu
Su 3 gundur yatan kuponlarimi gorsen 10 k içeri girdim. Dun alkmar bugn breda Twente az once de crystal palace iy golden 8 maçlık kombine kuponum gitti. Bu hafta milleti somurduler. Basketler bile ters hep kime oynasam olmadı bu hafta

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,480
21,985
113
Dundne bide gent var belcıka takımı kizilyildiza bir gol atamadi bilerek atmadi doğrusu 0 puani vardı satti maçı. Diyorum ya dost bu hafta Acayip sikeler dondu

ibisevic1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
557
1,621
93
Su 3 gundur yatan kuponlarimi gorsen 10 k içeri girdim. Dun alkmar bugn breda Twente az once de crystal palace iy golden 8 maçlık kombine kuponum gitti. Bu hafta milleti somurduler. Basketler bile ters hep kime oynasam olmadı bu hafta
Haftasonu cok garanti maçlar var insan kombine yapmaya korkuyor artık