ALLAH razı olsun kanka yüzün gülsün hepGönlünce dostum umarım🙏
ALLAH razı olsun kanka yüzün gülsün hepGönlünce dostum umarım🙏
Tim maçlar iy 1,5 oldu hepsinin 3,5-4 oranı vardı 6 maç yalandan seçip 100 zıpıtsak 35k para alırdık yazıkilla atar kanka peru takımı
Varol dostum , hepimizin gülsün😇🙏ALLAH razı olsun kanka yüzün gülsün hep
kanka biz öyle girseydin tüm maçlar ilk yarı 0 0 biterdiTim maçlar iy 1,5 oldu hepsinin 3,5-4 oranı vardı 6 maç yalandan seçip 100 zıpıtsak 35k para alırdık yazık
cay yap icekAhh be🙏🙄🙄olsun dostum nasip
O paranın sadece bana %25 i bile yeterdi dostum 🙄Tim maçlar iy 1,5 oldu hepsinin 3,5-4 oranı vardı 6 maç yalandan seçip 100 zıpıtsak 35k para alırdık yazık
kaçak çay ne akar be sigaranın yanındacay yap icek
Asim vardı hep o derdi böyle bi o an onu hatırladım🙄cay yap icek
toplu destek verince gelir rahatMinero maçı başlasın açıp izleyecem @SaHgEc öbür maç sende
Tamamdır dostum gözlerim gidiyor ama direnicem🥰Minero maçı başlasın açıp izleyecem @SaHgEc öbür maç sende
3Mineiro dan kac gol bekleniyor
Dep ölü toprağı atar 1 gol desteklerse gelir
3 gol bekleniyor ama gelir benceMineiro dan kac gol bekleniyor
Aynen öyle , penaltı, kendi kalesine mg herşey olur futbol buDep ölü toprağı atar 1 gol desteklerse gelir
Minero maçı başlasın açıp izleyecem @SaHgEc öbür maç sende
toplu destek verince gelir rahat
Dostlar bu kadar yaklaşacağımıza dahi inanılmıyordu umarım erkenden birer gol çıkar da heyecan kat sayımız artar.Tamamdır dostum gözlerim gidiyor ama direnicem🥰
❤❤❤Dostlar bu kadar yaklaşacağımıza dahi inanılmıyordu umarım erkenden birer gol çıkar da heyecan kat sayımız artar.
sen rahat ol mineiro dk 50 olmadan 3 olacak buraya yazıyorumDostlar bu kadar yaklaşacağımıza dahi inanılmıyordu umarım erkenden birer gol çıkar da heyecan kat sayımız artar.