Haydi bakalım diğer maç ev alır ne veriyor bakmadım ama ihtimal dahilinde unutmayın🙏mineiro maçında 2.yarı başlar başlamaz ev 3 yapacak iyi izleyin
Bencede geleceko da 3 te kanka ilk yarı 2 gol çıkacak gibi hissediyorum
kalan 9 dimiDostlar bu kadar yaklaşacağımıza dahi inanılmıyordu umarım erkenden birer gol çıkar da heyecan kat sayımız artar.
9 😂kalan 9 dimi
evet knkBencede gelecek
Toplu destektoplu destek verince gelir rahat
Şov rahatla artık puhahah
hahahahahaToplu destek
Şu mesaja 5 kişi etiketlemek istiyorum ama direk ban yerim zor tuttum kendimi gelin diyecektim ahahahahaToplu destek
ban sıkıntı kanka jvgkfbvmvlövvŞu mesaja 5 kişi etiketlemek istiyorum ama direk ban yerim zor tuttum kendimi gelin diyecektim ahahahaha
Niye ban yiyesinŞu mesaja 5 kişi etiketlemek istiyorum ama direk ban yerim zor tuttum kendimi gelin diyecektim ahahahaha
Aşk açısı çekerken hesapta 60 k vardı sokarım böyle aşkın ızdırabına dedim sıfırladım unutmadım , unutmam😂😂😂aşk acısı yerine buraya gelip kupon yapmak daha iyi oluyor
hahahahahaAşk açısı çekerken hesapta 60 k vardı sokarım böyle aşkın ızdırabına dedim sıfırladım unutmadım , unutmam😂😂😂
1 gol yerse maç 4-1 biter kazanırız üstteki 4 iadeli maçta 2 gol bekleriz yemezse bu maç 2-0 biter patlarızMinero biraz sığır takım şimdi defansa yatar diye şey ediyorum tam gudubet takımdır
kanka bet sitelerinde vardsır yaMinero maçını veren link yokmu yaiw donuyor