kanka dep banko atacak rahat ol peru takımı tanıyorum o takımı1 gol yerse maç 4-1 biter kazanırız üstteki 4 iadeli maçta 2 gol bekleriz yemezse bu maç 2-0 biter patlarız
kanka dep banko atacak rahat ol peru takımı tanıyorum o takımı1 gol yerse maç 4-1 biter kazanırız üstteki 4 iadeli maçta 2 gol bekleriz yemezse bu maç 2-0 biter patlarız
O gün bugündür Hatay usulü tavuk dürüme düşmanımYaşım 25 bekarım ama hataylı bir kıza tutulduk bıraktı beni hahahaha
bende hahahahahO gün bugündür Hatay usulü tavuk dürüme düşmanım
bu saatte ne işi kanka bcmnfdmmfnddBen işteyim evraklara gömülüyorum gol gelirse etiket atar mısınız beyler zevke gelem 😂😂
👍😂😍Ben işteyim evraklara gömülüyorum gol gelirse etiket atar mısınız beyler zevke gelem 😂😂
kalir 955 demeden 1 er gol yakışır
Sövecemmm😂😂😂kalir 9
Hazırız🔥🔥🔥🔥hazır olun gol geliyor
Kardeşim terfi aldım , son gece vardiyası yarın gece son gün , proje müdür yardımcısıydım başka lokasyona proje müdürü oldum haziran 1 itibari ile takmıyorum kurtulduk artık maddi de manevi de 8/6 cumartesi Pazar tatil şirket aracı 27 personelden sorumluluk hayırlısı bakalım.bu saatte ne işi kanka bcmnfdmmfndd
tmm o zaman kalir dokuzSövecemmm😂😂😂
Bakk yaaa😂tmm o zaman kalir dokuz
senin yaş 35 var galiba o zaman kankaKardeşim terfi aldım , son gece vardiyası yarın gece son gün , proje müdür yardımcısıydım başka lokasyona proje müdürü oldum haziran 1 itibari ile takmıyorum kurtulduk artık maddi de manevi de 8/6 cumartesi Pazar tatil şirket aracı 27 personelden sorumluluk hayırlısı bakalım.
sirket batti😁😁😂😂Kardeşim terfi aldım , son gece vardiyası yarın gece son gün , proje müdür yardımcısıydım başka lokasyona proje müdürü oldum haziran 1 itibari ile takmıyorum kurtulduk artık maddi de manevi de 8/6 cumartesi Pazar tatil şirket aracı 27 personelden sorumluluk hayırlısı bakalım.
helal olsun vallaKardeşim terfi aldım , son gece vardiyası yarın gece son gün , proje müdür yardımcısıydım başka lokasyona proje müdürü oldum haziran 1 itibari ile takmıyorum kurtulduk artık maddi de manevi de 8/6 cumartesi Pazar tatil şirket aracı 27 personelden sorumluluk hayırlısı bakalım.
34 bitiyor haziran 23 te benim kardeşim bile 29 yaşında kanka demesek iyi olmaz mı 😁 abi lafına takılan biriysen aga de geç bebeğim seviliyorsun ❤senin yaş 35 var galiba o zaman kanka
Hobaaa🙏😍hayirlsi olsun yavrumKardeşim terfi aldım , son gece vardiyası yarın gece son gün , proje müdür yardımcısıydım başka lokasyona proje müdürü oldum haziran 1 itibari ile takmıyorum kurtulduk artık maddi de manevi de 8/6 cumartesi Pazar tatil şirket aracı 27 personelden sorumluluk hayırlısı bakalım.