- 48,821
- 20,197
- 113
55 olmadan yazınnn
Hayırlı olsun dostum Allah utandırmasınKardeşim terfi aldım , son gece vardiyası yarın gece son gün , proje müdür yardımcısıydım başka lokasyona proje müdürü oldum haziran 1 itibari ile takmıyorum kurtulduk artık maddi de manevi de 8/6 cumartesi Pazar tatil şirket aracı 27 personelden sorumluluk hayırlısı bakalım.
Sağolasın ferocan sevinçliyiz diye kumarda parçalandık ahhahahHayırlı olsun dostum Allah utandırmasın
aklima ezel geldi dm atmis bana muhtemel benden kucuksun canimi sıkma demisti yasi 23 mus😂😂34 bitiyor haziran 23 te benim kardeşim bile 29 yaşında kanka demesek iyi olmaz mı 😁 abi lafına takılan biriysen aga de geç bebeğim seviliyorsun ❤
1 tene de yer umarım 4-0 biterse ağlatır ahaahaMinero rakibi defans evlere şenlik minero 2 tane daha arar en az
hahahahaa tamam aga34 bitiyor haziran 23 te benim kardeşim bile 29 yaşında kanka demesek iyi olmaz mı 😁 abi lafına takılan biriysen aga de geç bebeğim seviliyorsun ❤
Adamsın kardeşim anlayışın için teşekkür ederim, bir Kurtlar vadisi repliği ile kaçayım, Büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür 🔥hahahahaa tamam aga
eyvALLAH Aga ALLA emanet olAdamsın kardeşim anlayışın için teşekkür ederim, bir Kurtlar vadisi repliği ile kaçayım, Büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür 🔥
2 2 olacak her türlü depe vermezler maçıMendoza maçı sıkıntılı oraya dikkat edin
Maasin arttı öyle düşün 😄😄😄Sağolasın ferocan sevinçliyiz diye kumarda parçalandık ahhahah
jfkfnbfkjffMaasin arttı öyle düşün 😄😄😄
2,5x felan şükür 🙏Maasin arttı öyle düşün 😄😄😄
maşallah2,5x felan şükür 🙏
Ben malımı bilirim tam sığır takımMinero biraz sığır takım şimdi defansa yatar diye şey ediyorum tam gudubet takımdır