Dostum yazıyorum sana tekrardanValla kime yazcam bileemdim
kanka düşünmeden sahgec arkadaşa at o yapar ben lazistanı bilmiyorum yanlış olmasın amaValla kime yazcam bileemdim
Benim kimseye guzelligim disinda yamugum olmamistir saniyesinde atarim saibeli insan cok karar senin dostValla kime yazcam bileemdim
Yapacak çok kişi var emin ol buna para için neler neler yaparlaeAbi 5 bin alıp kaçacak kımse yok burda yapanda ne bileyim
olur olur her sey olur.Abi 5 bin alıp kaçacak kımse yok burda yapanda ne bileyim
5x1k işte @iboo8989 kesene bereket@Lazistan08 yapıyor. Adet ve yöntem belli mi?
Adminler yapsın icardi söyle zor değilForumda kimseyi tanımıyorum 7-8 senedir aktif uyeyim
1 kat çevirip dağıtanlar varmış geçen öyle duydumYapacak çok kişi var emin ol buna para için neler neler yaparlae
TebriklerBeyler gerçekten yılbaşı günü çektiğim 200 K dan dağıtım yapmıştım 2 kişi kalmıştı küfürler etti özelden daha dönüş yapmamıştım admin aracılığıyla dağıtım yapmak isterim az çok dmeeyin 1 K ile 400 de olabiliyor 1 milyonda
Bunu beğen kişiler içinden 5 kişi 1 K yapalim
TebriklerBen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 😂😂
1 K Ya 400 K
Dağıtım da 2x mi oluyor çevrim yapınca1 kat çevirip dağıtanlar varmış geçen öyle duydum![]()
Deneme bonusunu çekip dağıtanı gördüm de1 kat çevirip dağıtanlar varmış geçen öyle duydum![]()